Μπορεί ο Παναθηναϊκός να έκανε ονειρικό ξεκίνημα στα πλέι οφ και με το… καλημέρα να τέθηκε επικεφαλής στο μίνι τουρνουά μετά την επιβλητική νίκη (4-0) επί του Αστέρα και την ισοπαλία στο Περιστέρι, ωστόσο ο Σωτήρης Νίνης δεν επαναπαύεται.

«Τα πλέι οφ είναι ένα μίνι τουρνουά με συνεχόμενα ματς και δεν μπορούμε να χαρούμε με ένα θετικό αποτέλεσμα αλλά να κοιτάξουμε μπροστά για να πάρουμε τις νίκες που θέλουμε και την δεύτερη θέση που οδηγεί στο Champions League», τόνισε αρχικά ο άσος του «τριφυλλιού», ο οποίος ήταν εκ των διακριθέντων στην επιβλητική επικράτηση του «τριφυλλιού» στην Τρίπολη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ερωτηθείς για το αν περίμενε μια τέτοια έκταση στη νίκη επί των Αρκάδων, επισήμανε: «Νομίζω ότι φάνηκε όταν παίζουμε καλά με την μπάλα κάτω, ότι δημιουργούμε ευκαιρίες, κάνουμε φάσεις και παίζουμε καλά. Είχαμε άψογη τακτική και θεωρώ ότι αν συνεχίσουμε έτσι δεν θα έχουμε προβλήματα. Τα πλέι οφ είναι διαφορετικά. Μετράει το αποτέλεσμα. Αν έρθει και μια καλή νίκη με καλό και όμορφο ποδόσφαιρο είναι καλά. Αν όχι δεν πειράζει γιατί μετράει το αποτέλεσμα».

Κληθείς να απαντήσει για το αν μετά το αποτέλεσμα αυτό ο Παναθηναϊκός έχει τον πρώτο λόγο για την πρώτη θέση, τόνισε: «Τα φαβορί αποδεικνύονται μέσα στο γήπεδο. Εμείς πρέπει να δείξουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε για να βγούμε πρώτοι στα πλέι οφ».

Τέλος, για τη δική του απόδοση είπε: «Νομίζω ότι παίρνω χρόνο στα πόδια μου και παίζω καλά. Στόχος μου είναι να καθιερωθώ στην ομάδα, να την βοηθήσω να έχει επιτυχίες και φυσικά μέσα από τον Παναθηναϊκό να γυρίσω και στην Εθνική Ελλάδος που είναι ο μεγάλος μου στόχος».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης