Τις πλέον κρίσιμες ημέρες στο θέμα της αλλαγής στο ιδιοκτησιακό ζει ο Παναθηναϊκός καθώς εντός των αμέσως επόμενων ημερών αναμένεται να ξεκαθαρίσει το αν τελικώς η ΠΑΕ θα περάσει στα χέρια της PanAsia ή όχι. Τις προηγούμενες ημέρες ο Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ βρέθηκε στη χώρα μας και είχε συνάντηση με τον μεγαλομέτοχο, Γιάννη Αλαφούζο.

Ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας αναμένεται να αναχωρήσει από την Αθήνα σήμερα και από εκεί και πέρα πρόκειται να επιστρέψει και πάλι στη χώρα μας την επόμενη Πέμπτη έτσι ώστε να δρομολογήσει τις οριστικές εξελίξεις για την αλλαγή σελίδας στην πράσινη ΠΑΕ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται πως στην Γενική Συνέλευση της Τετάρτης εγκρίθηκε η αλλαγή του καταστατικού που επιτρέπει την είσοδο στο μετοχολόγιο της εταιρίας μη Ευρωπαίου πολίτη. Φυσικά, και πρόκειται για μία κίνηση «φωτογραφική» για τον Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ.

Βεβαίως, αυτό που μένει για να επικυρωθεί η αλλαγή σκυτάλης στον Παναθηναϊκό είναι και το πλέον καθοριστικό βήμα και δεν είναι άλλο από το να βάλει η πλευρά του Παϊρόζ τα χρήματα στην ΑΜΚ που αναμένεται να προκηρυχθεί στο αυριανό ΔΣ.
«Έκλεισαν» οι υποθέσεις των Εσιέν και Κουτρουμπή
Έκλεισαν οριστικά οι υποθέσεις Μικαέλ Εσιέν και Γιώργου Κουτρουμπή για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι «κλείνει» τις συγκεκριμένες υποθέσεις, καθώς οι δύο πρώην ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού», μέσω των δικηγόρων τους, παραιτήθηκαν από αυτές, επειδή έχει επέλθει εξωδικαστικός συμβιβασμός.
Η ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει:

«Το Διαιτητικό Δικαστήριο, κατά την τελευταία του συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

Καταργεί τη δίκη που ανοίχθηκε με την υπ. αριθμ. 18825/2018 αίτηση του αιτούντος Michael Essien κατά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, καθώς ο επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, νόμιμα εκπροσωπούμενος από την πληρεξούσια δικηγόρο του Ασπασία Σoυλούκου, δήλωσε παραίτηση επί της ασκηθείσας από 2-7-2018 αίτησής του με αριθμ.πρωτ.18825/2018.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καταργεί τη δίκη που ανοίχθηκε με την από 3-7-2018 και με αριθμό πρωτ.ΕΠΟ. 18827/2018 αίτηση του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Γεωργίου Κουτρουμπή, κατά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, καθώς:

α) Ο επαγγελματίας ποδοσφαιριστής Γεώργιος Κουτρουμπής με το από 1-8-2018 και με αριθμό πρωτ. ΕΠΟ 21302/2018 έγγραφό του δήλωσε παραίτηση επί της ασκηθείσας με αριθμ.πρωτ.ΕΠΟ 18827/2018 αίτησής του.

β) Η αιτούσα ΠΑΕ εκπροσωπούμενη από τον πληρεξούσιο δικηγόρο της Αλκιβιάδη Παπαντωνίου δήλωσε παραίτηση επί της ασκηθείσας με αριθμ.πρωτ.ΕΠΟ 19514/2018 αίτησής της».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης