Πέραν απ’ τους επτά ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας (Κώτσιρας, Ρούμπεν, Σάρλια, Λούντκβιστ, Βιτάλ, Μπρινιόλι και Παλάσιος), ο Παναθηναϊκός έκανε αρκετές προσθήκες κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και στο ρόστερ της Β’ ομάδας του.

Μία… ενδεκάδα για την ακρίβεια (συμπεριλαμβανομένου και του Βαγιαννίδη, ο οποίος επιστρέφει αρχικά για τον Παναθηναϊκό Β’), καθώς μετά τους Μαρτίνη, Κώστα Νταμπίζα, Μαργκόνο, Ματσαδέ, Πάνκα, Σουρδή, Μαραθωνίτη, Αντωνίου και Σαρδέλη, το «τριφύλλι» προσέθεσε στο δυναμικό του και τον επιθετικό Θόδωρο Τσιριγώτη από τον Λεβαδειακό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η μεταγραφή του 21χρονου φορ (γεννηθείς στο Μαρούσι στις 23 Ιουνίου 2000) ολοκληρώθηκε την Τρίτη (31/08) στην τελευταία ημέρα των θερινών μεταγραφών, έπειτα από μία εβδομάδα δοκιμής κι αφού πρώτα δόθηκε το «πράσινο φως» απ’ τον προπονητή του Παναθηναϊκού Β’, Γιάννη Βονόρτα.

Ο Τσιριγώτης ξεκίνησε την καριέρα του στην Ακαδημία του Ολυμπιακού, παίζοντας σε 4 αγώνες της Κ19 των «ερυθρόλευκων» στο Youth League. Ακολούθησε ένα σύντομο πέρασμά του απ’ τον Διαγόρα Βραχνέικων, ενώ την τελευταία διετία αγωνίστηκε στην Επισκοπή Ρεθύμνου.

Πέρσι πέτυχε 9 γκολ (είχε και μία ασίστ) σε 18 αγώνες του πρωταθλήματος της Football League κι αποκτήθηκε από το Λεβαδειακό στις αρχές του καλοκαιριού, αλλά δεν έμεινε στην ομάδα της Βοιωτίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης