Τον Χοσέ Κάνιας υποδέχτηκαν οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ σήμερα το μεσημέρι στην Ολλανδία, όπου πραγματοποιείται το βασικό στάδιο προετοιμασίας της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Ισπανός μέσος, μετά την επισημοποίηση της συνεργασίας του με τον «Δικέφαλο του Βορρά» (11/7) στη Θεσσαλονίκη, μετέβη άμεσα, όπως αναμένονταν, στο Άρνεμ για να τεθεί στη διάθεση του Βλάνταν Ίβιτς.

Στον αγωνιστικό τομέα, σε ρυθμό επανένταξης στις προπονήσεις των «ασπρόμαυρων» βρίσκεται ο Εβγέν Σάκχοφ (άρχισε σήμερα τρέξιμο), ενώ στο πρωινό πρόγραμμα δεν συμμετείχε ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, λόγω ενοχλήσεων στη γάμπα.

Ο Δημήτρης Γιαννούλης ακολούθησε το μεγαλύτερο κομμάτι της προπόνησης χωρίς πρόβλημα, την ίδια στιγμή που ο Τάσος Δημητριάδης εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις (σ.σ. από χτύπημα που δέχτηκε στο πρόγραμμα της Δευτέρας), με την κλινική εικόνα, ωστόσο, του ποδοσφαιριστή να δείχνει πως δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα στους προσαγωγούς.

Αύριο, στο τρίτο στη σειρά φιλικό τεστ του στην Ολλανδία, ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει (18.00, Novasports2) τη Στεάουα Βουκουρεστίου.