Με έναν ποδοσφαιριστή λιγότερο θα συνεχιστεί η προετοιμασία του ΠΑΟΚ καθώς ο Βραζιλιάνος μέσος Ντάγκλας Αουγκούστο έφυγε με την συναίνεση της διοίκησης του συλλόγου για την πατρίδα του όπου ενσωματώθηκε ήδη στην εθνική Ολυμπιακή ομάδα ενόψει της συμμετοχής της στο Ολυμπιακό τουρνουά του Τόκιο.

Υπενθυμίζεται ότι οι υποχρεώσεις της Βραζιλίας ξεκινούν στις 22/7 (14:30), όταν και θα αντιμετωπίσει τη Γερμανία.

Στη συνέχεια θα τεθεί αντιμέτωπη με την Ακτή Ελεφαντοστού, στις 25 Ιουλίου (11:30), ενώ τρεις ημέρες αργότερα (28/7) θα αναμετρηθεί με τη Σαουδική Αραβία στις 11:00 το πρωί, για την τρίτη αγωνιστική του ομίλου.

Εφόσον η Βραζιλία προκριθεί από τον όμιλο στον οποίο συμμετέχει θα δώσει το παιχνίδι για τα προημιτελικά στις 31 Ιουλίου.

Οι ημιτελικοί έχουν οριστεί για τις 3 Αυγούστου, ενώ ο μεγάλος τελικός τέσσερις μέρες αργότερα, στις 7. Νωρίτερα, στις 6 του μήνα θα διεξαχθεί ο μικρός τελικός για το χάλκινο μετάλλιο.

Με βάση όλο αυτό το πρόγραμμα και ανάλογα με την πορεία της ολυμπιακής ομάδας της Βραζιλίας, ο ΠΑΟΚ θα στερηθεί των υπηρεσιών του Βραζιλιάνου μέσου για ικανό χρονικό διάστημα που μπορεί να φτάσει ακόμα και στον μήνα και φυσικά θα χάσει όλα τα παιχνίδια προετοιμασίας.