Δρομολογημένες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του Ίνγκι Ίνγκασον στον ΠΑΟΚ, καθώς υπάρχει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών για ανανέωση συνεργασίας, ωστόσο αναμένονται και οι υπογραφές που θα την επικυρώσουν.

Συγκεκριμένα, Ίνγκασον και «Δικέφαλος» έδωσαν τα «χέρια» για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, μέχρι το 2025, στο οποίο δεν θα υπάρχει ρήτρα εξαγοράς του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέντευξη Τύπου του Ζοσέ Μπότο, δόθηκε για πρώτη φορά το στίγμα σκέψεων του ΠΑΟΚ αναφορικά με τον Ισλανδό κεντρικό αμυντικό. Όπως είχε σημειώσει ο Πορτογάλος, δεν τίθεται θέμα ανησυχίας για τον Ίνγκασον, αφήνοντας να εννοηθεί πως είναι ειλημμένη απόφαση ανανέωσης της συνεργασίας του και ήδη υπάρχει πρόσφορο έδαφος προς αυτή την κατεύθυνση.

Από την πλευρά του, ο έμπειρος αμυντικός έκανε σαφές με κάθε τρόπο πως επιθυμεί να παραμείνει στις τάξεις του «Δικεφάλου», ενώ η επάνοδός του στην ομάδα μετά τον τραυματισμό του συνδυάστηκε και με τη βελτίωση της εικόνας της αμυντικής λειτουργίας του συνόλου.

Οι δυο πλευρές κάθισαν στο τραπέζι και, παρά την αρχική διαφορά που είχαν, βρήκαν κοινό σημείο επαφής και έδωσαν τα χέρια τους για τα επόμενα τρία χρόνια! Εκείνο που απορρέει από το ρεπορτάζ είναι πως υφίσταται συμφωνία ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ίνγκασον, ωστόσο απομένουν οι υπογραφές που επί της ουσίας θα σφραγίσουν το deal!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης