Πασχαλάκης: «Πιο δυνατοί στη συνέχεια»

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου 2018, 10:14
Πασχαλάκης: «Πιο δυνατοί στη συνέχεια»
Την άποψή του ότι ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να διδαχτεί από την εντός έδρας ήττα (0-2) που υπέστη από τη Βίντι, προκειμένου να γίνει καλύτερος και πιο δυνατός στη συνέχεια, εξέφρασε ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, στις δηλώσεις του μετά το ματς με τους Ούγγρους.

Aναλυτικά όσα δήλωσε ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ:

Για την ήττα από τη Βίντι:
«Δεν μας βγήκε το ματς. Πρέπει να κρατήσουμε τα θετικά και να προχωρήσουμε στη συνέχεια ακόμη πιο δυνατοί. Δεν πρέπει να το βάζουμε κάτω. Ήταν ένα κακό αποτέλεσμα, αλλά πρέπει στη συνέχεια να είμαστε ακόμη πιο δυνατοί, δεν μπορούμε να σταματήσουμε και φυσικά να μας δώσει δύναμη έτσι ώστε να πορευτούμε καλύτερα».

Για τα γκολ που δέχθηκε: «Πρέπει να μαθαίνουμε μέσα από τα παιχνίδια και τα λάθη μας. Νομίζω ότι η ομάδα είχε την κατοχή από το πρώτο λεπτό, αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό. Πρέπει να δημιουργείς, πρέπει να τρέχεις πολύ. Δεν θέλω να ξαναέρθει τέτοια στιγμή, αλλά στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν, μπορεί να γίνουν πολλές φάσεις και να μη δεχθείς γκολ, μπορεί να γίνει μια φάση και να δεχθείς γκολ. Πρέπει να είμαστε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό συγκεντρωμένοι, για να μη δεχόμαστε τέτοια γκολ».

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου 2018, 11:08