Ο ΠΑΟΚ δεν εξαργύρωσε τη νίκη που πέτυχε στη Λευκορωσία απέναντι στην ΜΠΑΤΕ, καθώς έχασε στην Τούμπα με 2-0 από την Βίντι στο ματς για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Για τους Ούγγρους σκόραραν οι Χούστι στο 12ο και Στοπίρα στο 45ο λεπτό. Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η ΜΠΑΤΕ έχασε με 3-0 από την Τσέλσι στο Λονδίνο. Έτσι, οι «μπλε» έφτασαν τους 9 βαθμούς, ενώ οι υπόλοιπες ομάδες μετρούν από μία νίκη.
Πλέον ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την Βίντι στις 8 Νοεμβρίου στη Βουδαπέστη με στόχο να καλύψει την απώλεια.

Η Βίντι μπήκε με αξιώσεις στο παιχνίδι και αξιοποίησε τα λάθη της άμυνας του ΠΑΟΚ με αποτέλεσμα να προηγηθεί στο 12′. Ο Νέγκο έκανε γύρισμα στην περιοχή, ο Κρέσπο έχασε τον Χούστι που με προβολή παραβίασε την εστία του Πασχαλάκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

O ΠΑΟΚ με αρκετές αλλαγές στο σχήμα του δεν μπορούσε να βρει αγωνιστικό ρυθμό και οδηγούνταν σε ημιτελείς και χωρίς στόχο προσπάθειες. Αντίθετα, στο 45′ η Βίντι διπλασίασε τα γκολ της «παγώνοντας» την κερκίδα της Τούμπας. Ο Χούστι εκτέλεσε φάουλ από πλάγια και ο προωθημένος Στοπίρα με κεφαλιά πέτυχε το 2-0.

Ο ΠΑΟΚ σε όλο το πρώτο 45λεπτο είχε μια αξιόλογη τελική προσπάθεια στο λεπτό των καθυστερήσεων με δυνατό σουτ του Πέλκα που δεν αιφνιδίασε τον τερματοφύλακα Κόβασιτς.

Στην δεύτερο μέρος ο Ραζβάν Λουτσέσκου επιχείρησε να τονώσει την επιθετικότητα της ομάδας του με την είσοδο στον αγώνα του Αιγύπτιου Ουάρντα αντί του Λημνιού, ενώ αργότερα πέρασε στο γήπεδο και ο Πρίγιοβιτς. Ο χρόνος κυλούσε υπέρ των Ούγγρων που έδειχναν καλή αμυντική λειτουργία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αφού ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να σκοράρει, η Bίντι πλησίασε και σε τρίτο γκολ στο 86′ με τον Χότζιτς, που καθυστέρησε να εκτελέσει τον Πασχαλάκη κι έδωσε την ευκαιρία στον τελευταίο να εξουδετερώσει τον κίνδυνο. Ο ΠΑΟΚ στο τέλος της αναμέτρησης έχασε ευκαιρία να μειώσει με φάουλ του Μπίσεσβαρ που απέκρουσε ο Κόβασιτς.

ΠΑΟΚ – Βίντι 0-2 (COSMOTE SPORT 3 HD)

Γκολ: 12′ Χούστι, 45′ Στοπίρα

Κίτρινες κάρτες: Χάτζιτς, Κόβασιτς, Νέγκο, Φιόλα, Χότζιτς

Κόκκινες κάρτες:


ΠΑΟΚ:
Πασχαλάκης, Μάτος, Βιεϊρίνια, Κρέσπο, Βαρέλα, Σάκχοφ (52′ Πρίγιοβιτς), Κάνιας, Πέλκας, Λημνιός (46′ Ουάρντα), Ελ Καντουρί, Καρέλης (66′ Μπίσεσβαρ).

Βίντι: Κόβασιτς, Βινίσιους, Φιόλα, Χάτζιτς, Χούστι (73′ Κόβακς), Νέγκο, Πατκάι, Στοπίρα, Γιουχάι, Σκέποβιτς (65′ Χότζιτς), Μιλάνοφ (79′ Νικόλοφ).

Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής στον 12ο όμιλο:
ΠΑΟΚ-Βίντι 0-2 (12’ Χούσζτι, 44’ Στοπίρα)
Τσέλσι – ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ 3-1 (2’, 8’, 54’ Λόφτους Τσικ – 79’ Ρίος)

Η βαθμολογία:

Τσέλσι 9 (5-1)
ΠΑΟΚ 3 (4-4)
Βίντι 3 (2-3)
ΜΠΑΤΕ 3 (4-7)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης