Ούτε μία ούτε δύο αλλά πέντε μεταγραφές ανακοίνωσε ο Απόλλωνας Σμύρνης, ο οποίος φιλοδόξει να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα της Football League.

Kάτοικος Ριζούπολης θα είναι από εδώ και στο εξής ο Παναγιώτης Λαγός, ο οποίος πείστηκε να επαναπατριστεί (πέρυσι έπαιζε στην Ουκρανία με την Βόρσκλα Πολταβα) για λογαριασμό της «ελαφράς ταξιαρχίας».

Παράλληλα ο αθηναϊκός σύλλογος ανακοίνωσε την απόκτηση των Βασίλη Γκόλια, Κώστα Χατζή, Γιώργου Γεωργίου και Γιώργου Καρακώστα.

Η σχετική ανακοίνωση, έχει ως εξής:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του αμυντικού Βασίλη Γκόλια και του αμυντικού μέσου, Κώστα Χατζή. Οι 29χρονοι Βασίλης Γκόλιας και Κώστας Χατζής υπέγραψαν συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους.

Στο παρελθόν ο πρώτος είχε αγωνιστεί στον Παναιτωλικό και Αστέρα Τρίπολης, ενώ ο δεύτερος είχε φορέσει την φανέλα του Αιγινιακού, της Νίκης Βόλου και της Λάρισας.

Επίσης συμβόλαιο με τον Απόλλωνα Σμύρνης υπέγραψαν ο αμυντικός Γεώργιος Γεωργίου ο οποίος την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αγωνιζόταν στον Λεβαδειακό, ο αμυντικός μέσος Γεώργιος Καρακώστας o οποίος κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Πεύκη, Καλλονή, και Λάρισα και ο μέσος Παναγιώτης Λαγός ο οποίος αγωνίστηκε στην Βόρσκλα Πολτάβα και ΑΕΚ».

Eπιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης