Με νέα πρόσωπα τους Κώστα Φορτούνη και Ορέστη Καρνέζη, έγινε σήμερα στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, η πρώτη συγκέντρωση της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου, ενόψει του φιλικού της Τετάρτης με αντίπαλο το Βέλγιο.

Οι δύο ποδοσφαιριστές, οι οποίοι κλήθηκαν για πρώτη φορά από τον Φερνάντο Σάντος στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έδειξαν πολύ καλή διάθεση και αγωνιστικά έτοιμοι για να βοηθήσουν τη «γαλανόλευκη».

Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μην έχει προβλήματα, ενόψει του επικείμενου φιλικού με τους «κόκκινους διαβόλους» στο «Παγκρήτιο».

Οι μοναδικοί παίκτες που δεν προπονήθηκαν ήταν οι Κυριάκος Παπαδόπουλος και Νίκος Λυμπερόπουλος, οι οποίοι έκαναν αποθεραπεία, αφού χθες είχαν παιχνίδια με Σάλκε και ΑΕΚ, αντίστοιχα.

Από εκεί και πέρα, σε ότι αφορά στο «διπλό», ο Φερνάντο Σάντος χώρισε τους παίκτες σε δύο ομάδες των δέκα.  Στη μία ομάδα ήταν οι: Τζόρβας, Τοροσίδης, Χολέμπας, Παπασταθόπουλος, Μανιάτης, Φωτάκης, Καρτσουράνης, Σαμαράς, Σαλπιγγίδης και Γκέκας.

Από την άλλη πλευρά ήταν οι: Καρνέζης, Σπυρόπουλος, Μανιάτογλου (συνεργάτης του Φερνάντο Σάντος), Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μάκος, Καραγκούνης, Φορτούνης, Φετφατζίδης, Χριστοδουλόπουλος, Αθανασιάδης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η σημερινή προπόνηση της Εθνικής μας ομάδας έγινε με τσουχτερό κρύο, ενώ προς το τέλος υπήρξε και ελαφρύ χιονόνερο.

Πάντως παρά τις κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν αρκετός ήταν ο κόσμος που βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, προκειμένου να βγάλει μια φωτογραφία και να συναντήσει από κοντά τους διεθνείς παίκτες.

Υπενθυμίζεται ότι η αποστολή της «γαλανόλευκης» θα αναχωρήσει αύριο με προορισμό το Ηράκλειο της Κρήτης.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης