Μία άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε ο νέος προπονητής της ΑΕΚ, Βαγγέλης Βλάχος στην κυριακάτικη εφημερίδα «Real News», μιλώντας μεταξύ άλλων για την επερχόμενη σεζόν, καθώς και τους στόχους του «δικέφαλου».

Μεταξύ άλλων ο έμπειρος προπονητής ανέφερε: «Είναι πολλά τα χρόνια χωρίς τίτλο. Και αν εξαιρέσεις το Κύπελλο με τον Χιμένεθ, είναι αδιανόητο η ΑΕΚ να μένει άτιτλη. Να υποσχεθώ θαύματα δεν το θέλω και δεν είναι του χαρακτήρα μου, όμως στο πίσω μέρος του κεφαλιού όλων μας πρέπει να είναι το πρωτάθλημα, όσο άσχημα κι αν είναι τα οικονομικά, ΑΕΚ είμαστε διάβολε!

Αυτό που λέω στον κόσμο είναι ότι θα σκύψουμε το κεφάλι και θα φτιάξουμε μια ομάδα που στόχο της θα έχει να κερδίζει παντού τους πάντες, μέσα έξω. Θέλει δουλειά αυτό, σίγουρα. Μα την δουλειά εκείνος που έχει φιλοδοξίες και φιλότιμο δεν την φοβάται, δεν πρέπει να την φοβάται. Και με πιτσιρίκια γίνεται προκοπή, με ό,τι τέλος πάντων έχω στα χέρια μου. Ξέρω που ήρθα, ξέρω τις δυσκολίες και σου λέω πως ό,τι κι αν γίνει, θα φύγω τελευταίος. Έχω ανεξάντλητες αντοχές».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης