Ανακοινώθηκαν για την ελληνική αγορά τα Samsung Galaxy S4 και S4 mini «Black Edition» μοντέλα

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 14 Μαρτίου 2014, 11:46
Λευτέρης Ξυκομηνός
Ανακοινώθηκαν για την ελληνική αγορά τα Samsung Galaxy S4 και S4 mini «Black Edition» μοντέλα
Η Samsung Ελλάς ανακοινώνει την κυκλοφορία των νέων εκδόσεων των πετυχημένων Samsung Galaxy S4 και Galaxy S4 mini Black Edition στην ελληνική αγορά. Οι νέες αυτές εκδόσεις, προσφέρουν στους καταναλωτές την καινοτόμα τεχνολογία των Samsung Galaxy S4 σε συνδυασμό με premium σχεδιασμό.Ο ιδιαίτερος και προσεγμένος σχεδιασμός των Galaxy S4 και Galaxy S4 mini Black Edition προσφέρει στους καταναλωτές μία νέα και μοναδική «Galaxy» εμπειρία. Επιπλέον, οι συσκευές Black Edition προσφέρουν τη δυνατότητα επιλογής μιας εκ των οκτώ νέων, προ-εγκατεστημένων wallpapers τόσο για την αρχική οθόνη (home screen) όσο και για την οθόνη κλειδώματος (lock screen), καθώς και πολλούς νέους ήχους κλήσης. Η συσκευή πωλείται σε μία κομψή μαύρη συσκευασία και συμπληρώνεται από σετ αξεσουάρ, όπως φορτιστής, καλώδιο δεδομένων και ακουστικά σε μαύρο χρώμα.

Samsung Galaxy S4Το Galaxy S4 διαθέτει Full HD Super AMOLED οθόνη 5 ιντσών (441ppi), προσφέροντας υψηλή ευκρίνεια και έμφαση στη λεπτομέρεια. Εξοπλισμένο με μια ισχυρή οπίσθια κάμερα 13 MP και τη λειτουργία «Dual Camera» επιτρέπει στον χρήστη την ταυτόχρονη χρήση της εμπρόσθιας και οπίσθιας κάμερας. Στα καινοτόμα χαρακτηριστικά του Galaxy S4 περιλαμβάνονται οι λειτουργίες «Air View» και «Air Gesture» καθώς επίσης η λειτουργία S Health.

Samsung Galaxy S4 miniΜε οθόνη 4,3 ιντσών qHD Super AMOLED και με βάρος μόλις 107 γραμμάρια, το Galaxy S4 mini μεταφέρεται εύκολα. Χαρακτηρίζεται από υψηλές επιδόσεις, καθώς είναι εξοπλισμένο με διπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στη συχνότητα των 1.7 GHz, προσφέροντας τη δυνατότητα στους χρήστες να εκτελούν γρήγορα και εύκολα δύσκολες και απαιτητικές εργασίες. Το Galaxy S4 mini υποστηρίζει πολλές «έξυπνες» λειτουργίες και υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες στο Galaxy S4 και έχουν σχεδιαστεί για να διευκολύνουν κάθε πτυχή της ζωής μας.

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 14 Μαρτίου 2014, 11:49