Η εξειδικευμένη εταιρεία οθονών AOC παρουσιάζει τη νέα λευκή οθόνη e2451Fh 24 ιντσών (61 εκ.) με ξεχωριστό design και εντυπωσιακά τεχνικά χαρακτηριστικά, που είναι κατάλληλη τόσο για οικιακή όσο και για επαγγελματική χρήση. Με λευκό κομψό φινίρισμα, η Full HD οθόνη χρησιμοποιεί οπίσθιο φωτισμό τύπου LED τελευταίας τεχνολογίας, για να ταιριάξει ιδανικά την εκπληκτικής απόδοσης εικόνα με εντυπωσιακή εμφάνιση. Με χρόνο απόκρισης pixel μόλις δύο χιλιοστά το δευτερόλεπτο, η οθόνη ενεργειακής απόδοσης είναι επίσης ιδανική και για gaming.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εντυπωσιακή απόδοση

Το νέο μοντέλο της σειράς Style Line 51 είναι εφοδιασμένο με ένα ξεχωριστό TN panel που προσφέρει φωτεινότητα 250 cd/m² (κεριών ανά τετραγωνικό μέτρο), φυσική αντίθεση 1000:1 και χρόνο απόκρισης μόλις 2 χιλιοστά του δευτερολέπτου (2 milliseconds). Ως αποτέλεσμα, η e2451Fh προβάλλει φωτεινές εικόνες χωρίς θολώσεις και σκιές. Η Full HD οθόνη είναι κατάλληλη για εφαρμογές γραφείου, multimedia και gaming, ενώ, παράλληλα, αποτελεί ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν εξαιρετική ποιότητα εικόνας σε συνδυασμό με την ελκυστική σχεδίαση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προηγμένος εξοπλισμός

Η 24 ιντσών οθόνη δέχεται σήμα, μέσω της αναλογικής VGA θύρας καθώς και ψηφιακά μέσω των θυρών DVI-D / HDMI. Επιπλέον, η έξοδος 3,5 χιλιοστών μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη μετάδοση ήχου σε εξωτερική συσκευή. Η οθόνη διαθέτει δυνατότητα κλίσης και μια σειρά πρακτικών λογισμικών. Συγκεκριμένα, το «e-Saver» και το «Eco Mode» χρησιμοποιούν έξυπνες λειτουργίες εικόνας για την περαιτέρω εξοικονόμηση ενέργειας, ενώ το i-Menu επιτρέπει οι ρυθμίσεις της οθόνης να γίνονται εύκολα και από το ποντίκι. Επιπρόσθετα, η λειτουργία «Screen+» μοιράζει την οθόνη 16:9 σε διαφορετικά panes (διαχωρισμός οθόνη σε μέρη), τα οποία είναι προσβάσιμα μέσω συντομεύσεων.

Η οθόνη e2451Fh πληροί πολλά απαιτητικά πιστοποιητικά αειφορίας, όπως το EPEAT Silver, το TCO 6.0 και το Energy Star 6.0. Σε αυτό συμβάλλει και ο προηγμένος οπίσθιος φωτισμός τύπου LED, με κατανάλωση ενέργειας μόνο 25 W.

Όπως σε όλες τις οθόνες της, η AOC προσφέρει τρία χρόνια εγγύηση στο μοντέλο της σειράς Style Line. Η οθόνη e2451Fh θα είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα τον Δεκέμβριο 2013 με ενδεικτική τιμή λιανικής 184 ευρώ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης