Η σειρά STOR.E EDITION ακολουθεί τη σειρά R της Toshiba

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 20 Μαΐου 2011, 00:39
Η σειρά STOR.E EDITION ακολουθεί τη σειρά R της Toshiba
Η νέα σειρά εξωτερικών σκληρών δίσκων της Toshiba κυκλοφορεί με προεγκατεστημένο backup λογισμικό.

Ο Τομέας Πληροφοριακών Συστημάτων της Toshiba, που ανήκει στην Toshiba Europe ανακοίνωσε την κυκλοφορία της νέας σειράς STOR.E EDITION. Τα προϊόντα διαθέτουν θύρα USB 3.0 που επιτρέπει ταχύτατη μεταφορά αρχείων μέσω USB 3.0. Ο κομψός σχεδιασμός της σειράς STOR.E EDITION ακολουθεί το λεπτό, μοντέρνο σχεδιασμό της τελευταίων σειρών φορητών υπολογιστών Satellite, Satellite Pro και Tecra R. Η σειρά STOR.E EDITION θα είναι διαθέσιμη το δεύτερο τρίμηνο του 2011 στην Ευρώπη.

Η σειρά STOR.E EDITION της Toshiba κυκλοφορεί σε τέσσερα διαφορετικά χρώματα – κόκκινο, μπλε, ασημένιο και μαύρο – και μοντέρνα εμφάνιση. Η χωρητικότητα που φτάνει το 1TB είναι αρκετά μεγάλη για να χωρέσει τεράστια media libraries.

Μέσω της θύρας USB 3.0, οι STOR.E EDITION επιτρέπουν τη μεταφορά μεγάλων media files γρήγορα σε ένα συνδεδεμένο με USB 3.0 laptop με ταχύτητα δεδομένων που αγγίζει τα 5 Gigabits το δευτερόλεπτο. Υπολογιστές και περιφερειακές συσκευές με USB 2.0 μόνο, μπορούν ακόμη να χρησιμοποιηθούν με τους νέους εξωτερικούς σκληρούς δίσκους.

Το προεγκατεστημένο λογισμικό Nero BackItUp & Burn Essentials επαναφέρει και αποθηκεύει αρχεία και φακέλους και αποκαθιστά κατεστραμμένα ή αρχεία που έχουν διαγραφεί κατά λάθος.

Περισσότερες πληροφορίες για την Toshiba μπορείτε να βρείτε στο
www.toshiba.co.jp/index.htm

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 20 Μαΐου 2011, 00:42