Φτάσαμε πλέον στο σημείο της «τελικής ευθείας» καθώς απομένουν ώρες μέχρι την επίσημη παρουσίαση στην WWDC (World Wide Developers Conference) της Apple -μια ετήσια διοργάνωση για τους υπεύθυνους ανάπτυξης λογισμικού και υλικού στις πλατφόρμες της Apple- όπου μεταξύ άλλων θα πραγματοποιηθούν τα επίσημα αποκαλυπτήρια για το πολυαναμενόμενο νέο μοντέλο του iPhone, του κινητού τηλεφώνου – φαινόμενο που άλλαξε άρδην το τοπίο στην αγορά / βιομηχανία (για πάντα ίσως) και το τι ακριβώς πιστεύουν οι εταιρείες για τα «θέλω» και προτιμήσεις των καταναλωτών.

Όπως είχαμε πει στην τελευταία μας αναφορά στη zougla.gr (http://www.zougla.gr/news.php?id=41489) το νέο μοντέλο θα έχει εντελώς αναβαθμισμένα τεχνικά χαρακτηριστικά και νέο Λειτουργικό Σύστημα (Operating System, εν συντομία OS) υπό την ονομασία «OS 3.0» – ο συνδυασμός των δύο θα μεταμορφώσει κυριολεκτικά την εμπειρία του χρήστη με την συσκευή, φυσικά προς το καλύτερο, με τις τόσες πολλές και νέες λειτουργίες που θα προσφέρει. Αυτό που δεν είχε όμως διαρρεύσει μέχρι σήμερα ήταν το όνομα του νέου κινητού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τελευταίες (κυριολεκτικά τελευταίες, καθώς όπως είπαμε παραπάνω, απέχουμε μόλις ώρες από την επίσημη παρουσίαση) «διαρροές» κάνουν λόγο για το όνομα «iPhone 3GS». Επίσης άλλη μια «διαρροή» αναφέρει ότι στην WWDC ενδέχεται να παρουσιαστεί μια πιο «light» έκδοση του iPhone (iPhone Mini ίσως;) με εσωτερική αποθηκευτική μνήμη στα 8GB (το νέο μοντέλο θα διατίθεται, πάντα βάσει φημολογιών, με 16GB και 32GB εσωτερική μνήμη) και μικρότερη τιμή, περί τα 99 δολάρια.

Για το μοντέλο των 16GB οι φήμες τοποθετούν το κόστος απόκτησης στα 199 δολάρια και για εκείνο των 32GB στα 299 δολάρια, χωρίς να αναφέρεται αν οι τιμές συνοδεύονται από υποχρεωτικό συμβόλαιο με κάποια εταιρεία παροχής δικτύου κινητής τηλεφωνίας. Υπομονή, έμειναν μερικές ώρες μόνο για την επίσημη αποκάλυψη…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης