Η Sony Mobile παρουσίασε το Xperia T2 Ultra, τη νέα γενιά των smartphone με μεγάλη οθόνη. Το νέο έξυπνο κινητό τηλέφωνο της Sony, συνδυάζει τις καλύτερες τεχνολογίες απεικόνισης και προβολής της εταιρείας με επαναστατική σχεδιαστική αποδοτικότητα, για να προσφέρει ένα καταπληκτικό LTE Android smartphone σε τιμή μεσαίας κατηγορίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το Xperia T2 Ultra θα είναι το κορυφαίο smartphone της κατηγορίας του χάρη στον συνδυασμό των εξελιγμένων τεχνολογιών οθόνης και κάμερας, θα φέρει την ψυχαγωγία της μεγάλης οθόνης σε μια εξαιρετικά φορητή συσκευή, και όλα αυτά ενώ παρέχει εκπληκτική σχέση τιμής/απόδοσης», δήλωσε ο Calum MacDougall, Director of Xperia Marketing στη Sony Mobile Communications. «Η μεγάλη HD οθόνη του θα προσφέρει την ψυχαγωγία της μεγάλης οθόνης εν κινήσει, ενώ η αποτελεσματικότητα του σχεδιασμού θα του επιτρέψει να παραμείνει το πιο φορητό smartphone με μεγάλη οθόνη στον κόσμο».

Ασυναγώνιστη ψυχαγωγία συνεχώς μαζί σου

Τα τμήματα ψυχαγωγίας της Sony παραδίδουν εδώ και δεκαετίες κορυφαίο ψυχαγωγικό περιεχόμενο παγκοσμίως και με το Xperia T2 Ultra, αυτές οι εμπειρίες θα είναι πιο ολοκληρωμένες από ποτέ. Οι τελευταίες εκδόσεις των εφαρμογών Album, Walkman και Movies, συνδυάζουν τις δυνατότητες του κινητού με υπηρεσίες cloud, για να παρέχουν εύκολη πρόσβαση σε ελκυστικό περιεχόμενο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για να αξιοποιούνται στο έπακρο οι ταινίες και τα τραγούδια, διασφαλίζοντας παράλληλα ότι οι χρήστες δεν χρειάζεται να το αποχωρίζονται ποτέ, το Xperia T2 Ultra συνδυάζει μια σειρά από βασικά χαρακτηριστικά που σκοπεύουν στην τέλεια ισορροπία μεταξύ της ανάγκης για μεγάλη οθόνη, με τη φορητότητα και την αντοχή της μπαταρίας.

Η φαντασμαγορική HD οθόνη 6 ιντσών τεχνολογίας «TRILUMINOS» του Xperia T2 Ultra, εκτείνεται σε απόσταση 2,5 χιλιοστών από τις άκρες του τηλεφώνου. Αυτό σημαίνει ό,τι η αναλογία της οθόνης προς το τηλέφωνο είναι 73,6%, ώστε να αξιοποιεί στο έπακρο το διαθέσιμο χώρο και να διασφαλίζει ότι η συσκευή δεν είναι φαρδύτερη από ό, τι μια τυπική πιστωτική κάρτα. Επίσης είναι λεπτό (7,6 χιλιοστά) και ελαφρύ (173 +/- 1γραμμάριο ανάλογα με τις διάφορες εκδόσεις) ώστε να χωράει εύκολα στην τσέπη ενός σακακιού.

Οι μεγάλες, φωτεινές οθόνες καταναλώνουν συνήθως πολλή ενέργεια, αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα με το Xperia T2 Ultra: η Sony εξασφάλισε ότι η συσκευή μπορεί να λειτουργεί για μακρά χρονικά διαστήματα, με την ενσωμάτωση ενός αποδοτικού επεξεργαστή και μια μεγάλης μπαταρίας των 3000 mAh, σε συνδυασμό με το μοναδικό Battery STAMINA Mode της Sony, το οποίο απενεργοποιεί αυτόματα λειτουργίες που δεν χρησιμοποιείτε για να εξοικονομεί ενέργεια και τις επανεκκινεί όταν τις χρειάζεστε.

Καινοτόμα έξυπνη κάμερα της Sony με κοινωνικές λειτουργίες

Το Xperia T2 Ultra έρχεται με κάμερα ποιότητας 13 MP (MegaPixel), την καλύτερη της κατηγορίας του, συνδυάζοντας τις καλύτερες τεχνολογίες ψηφιακής απεικόνισης της Sony, για να επιτρέπει στους χρήστες να τραβάνε εκπληκτικές εικόνες και με το νέο οικοσύστημα έξυπνων, κοινωνικών εφαρμογών της Sony, να μετατρέπει την φωτογραφική εμπειρία με smartphone σε κάτι πολύ περισσότερο από την παραδοσιακή απαθανάτιση στιγμιοτύπων.

Το smart social camera επιτρέπει στους προγραμματιστές να δημιουργήσουν πρόσθετες εφαρμογές, επεκτείνοντας τη λειτουργικότητα και επαναπροσδιορίζοντας το ρόλο της κάμερας. Εφαρμογές που διατίθενται με την διάθεση της συσκευής περιλαμβάνουν:

• Portrait Retouch: Μετατρέψτε το Xperia T2 Ultra σε ψηφιακό καθρέφτη και πειραματιστείτε με διάφορα εφέ

• Collage: Σας επιτρέπει να τοποθετείτε απευθείας εικόνες σε δημιουργικά φωτογραφικά κολάζ, με μεγάλη ποικιλία διαστάσεων, πλαισίων και φόντων

• Background defocus: Δημιουργήστε εκπληκτικές εικόνες με πλούσιο βάθος, διαχωρίζοντας τα στοιχεία που βρίσκονται στο προσκήνιο και θολώνοντας το παρασκήνιο

• Timeshift burst: Διασφαλίζει ότι τραβάτε την καλύτερη φωτογραφία κάθε φορά, κάνοντας λήψη 31 φωτογραφιών μέσα σε δύο δευτερόλεπτα προτού και αφού πατήσετε το κλείστρο. Έπειτα μπορείτε να επιλέξετε την τέλεια λήψη.

• Sweep Panorama: Τραβήξτε εύκολα πανέμορφες και απρόσκοπτες πανοραμικές φωτογραφίες. Επιλέξτε μια εικόνα και στη συνέχεια κινήστε το τηλέφωνο προς την κατεύθυνση που επιθυμείτε, για να τραβήξετε πανοράματα ευρείας γωνίας.

Τις παραπάνω λειτουργίες θα συνοδεύει ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών από τρίτους κατασκευαστές, διαθέσιμες μέσω του Sony Select app store και προσβάσιμες απευθείας από την εφαρμογή κάμερας του Xperia T2 Ultra. Ήδη η smart social camera περιλαμβάνει εφαρμογές για υπηρεσίες όπως οι Evernote και Sphere με πολλές άλλες να αναμένονται τους επόμενους μήνες.

Xperia T2 Ultra στην καρδιά ενός συνδεδεμένου οικοσυστήματος

Με το πάτημα ενός κουμπιού οι χρήστες μπορούν εύκολα και γρήγορα να μοιράζονται μουσική, φωτογραφίες, βίντεο και ταινίες από το Xperia T2 Ultra με ένα ευρύ φάσμα συσκευών της Sony μέσω της τεχνολογίας Near Field Communication (NFC), συμπεριλαμβανομένων των ηχείων, SmartWatch, ασύρματων ακουστικών και τηλεοράσεων.

Το SBH52 είναι ένα δυναμικό Smart Bluetooth Handset με στερεοφωνικό ήχο, που παρέχει εύκολο, hands-free χειρισμό κλήσεων με το πάτημα ενός κουμπιού. Η οθόνη OLED επιτρέπει να περιηγηθείτε με άνεση στα αρχεία κλήσεων και στα γραπτά σας μηνύματα, ενώ χάρη στον κομψό, λιτό και ανθεκτικό στο νερό σχεδιασμό, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε οπουδήποτε και με κάθε καιρό. Χρησιμοποιήστε το Smart Bluetooth Handset ως υψηλής ποιότητας στερεοφωνικά ακουστικά για να ακούσετε μουσική ή να απολαύσετε το ενσωματωμένο αυτόνομο ραδιόφωνο FM με RDS. Η αντιστοίχιση και η σύνδεση επιτυγχάνεται με μια απλή επαφή με το πίσω μέρος του Xperia T2 Ultra ή με άλλες NFC συσκευές.

Βασικά χαρακτηριστικά

• 6 ιντσών HD display (ανάλυσης 720p) με TRILUMINOSTM και Mobile BRAVIA Engine 2 for mobile

• Κάμερα 13 MP με Exmor RS for mobile

• 1.1 MP εμπρόσθια κάμερα με Exmor R

• Πρόσβαση στο «one-touch» οικοσύστημα της Sony με 132 αξεσουάρ που συνδέονται μέσω NFC

• Επεξεργαστής Snapdragon Quad-core 1.4 GHz με 1GB of RAM και 8GB ενσωματωμένου χώρου αποθήκευσης (με υποδοχή για κάρτα μνήμης τύπου Micro SD που προσφέρει δυνατότητα επέκτασης ως 32GB)

• Μεγάλη ενσωματωμένη μπαταρία 3000 mAh με Battery STAMINA Mode

Περισσότερες πληροφορίες:

http://www.sonymobile.com/gr/products/phones/xperia-t2-ultra/

http://www.sonymobile.com/gr/products/accessories/smart-bluetooth-handset-sbh52/

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης