Την προηγούμενη εβδομάδα, ένας από τους πλέον αναμενόμενους τίτλους της χρονιάς, το No Man’s Sky της Hello Games, ανακοινώθηκε ότι θα καθυστερήσει. Το παιχνίδι παρουσιάστηκε πρώτη φορά το 2014 και από τότε η ημερομηνία κυκλοφορίας του διαφεύγει συνεχώς, καθώς ο κόσμος ανυπομονεί να το δει από κοντά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το No Man’s Sky είναι ένας open-world τίτλος από ένα μικρό studio, που αναπτύσσεται εδώ και αρκετά χρόνια πλέον. Το βασικό του concept έχει να κάνει με την εξερεύνηση του σύμπαντος, ενώ η εταιρεία ανάπτυξης έχει υποσχεθεί ότι θα μπορέσετε να δείτε και το κέντρο του σύμπαντος. Θα περιλαμβάνει εκατομμύρια πλανήτες, στους οποίους θα μπορείτε να προσεδαφιστείτε και κάθε ένας από αυτούς θα έχει δική του χλωρίδα και πανίδα, τα οποία θα είναι procedurally generated, δηλαδή θα δημιουργούνται αυτόματα από το σύστημα. Αυτό σημαίνει ότι οι περισσότεροι παίκτες θα δουν πλανήτες, που δε θα έχουν δει άλλοι στον κόσμο.

Ο τίτλος έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον κοινού και κριτικών, καθώς το concept είναι ιδιαίτερα πρωτότυπο. Η κυκλοφορία του είχε ανακοινωθεί για τα μέσα Ιουνίου, καθώς την προηγούμενη εβδομάδα δήλωσαν ότι ο τίτλος τελικά θα κυκλοφορήσει τον Αύγουστο. Έπειτα από αυτήν την αναβολή της ημερομηνίας, ο κόσμος του διαδικτύου ξεκίνησε μια τρομακτική επίθεση, όπως ενημέρωσε με χιούμορ o Sean Murray, ένας προγραμματιστής από την Hello Games.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

O κόσμος του διαδικτύου δυστυχώς όταν απογοητεύεται συνηθίζει να εξαπολύει τέτοιες επιθέσεις, κάτι το οποίο έχει επαναληφθεί αρκετές φορές στο παρελθόν και με άλλα παιχνίδια.

Το No Man’s Sky αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 10 Αυγούστου για PlayStation 4 και PC.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το No Man’s Sky εδώ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης