Δωρεάν το Watch Dogs 2 σε PC, αλλά βιαστείτε!

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2020, 20:58
Δωρεάν το Watch Dogs 2 σε PC, αλλά βιαστείτε!

Πριν μερικές ημέρες, η Ubisoft είχε ενημερώσει ότι θα δοθεί δωρεάν σε όλους όσους κάνουν login στο Uplay κατά τη διάρκεια του πρόσφατου event της, το Watch Dogs 2 για PC. Δυστυχώς, κατά τη διάρκεια του μονόωρου event, οι servers της εταιρείας "παρέδωσαν πνεύμα" κι έτσι κανείς δεν κατάφερε να παραλάβει το δωρεάν παιχνίδι.
 Η Ubisoft ανακοίνωσε λοιπόν έναν νέο τρόπο για να δώσει την ευκαιρία σε όλους να προσθέσουν και πάλι το δωρεάν παιχνίδι στη συλλογή τους. To μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να προσθέσετε τον τίτλο στη συλλογή σας μέσα στις επόμενες ώρες, προτού κλείσουν οι αιτήσεις.
 

Η διαδικασία είναι απλή και έχει ως εξής:


1) Μπείτε στην σελίδα του registration, πατώντας εδώ.
2) Εισάγετε τα στοιχεία του Uplay λογαριασμού σας ή μπείτε μέσω χρήσης κάποιας από τις υπηρεσίες που θα βρείτε στο κάτω μέρος της σελίδας. Αν δεν έχετε λογαριασμό κάπου, μπορείτε απλά να δημιουργήσετε έναν νέο.
3) Πατήστε το κουμπί για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία


Στη συνέχεια θα δείτε την παρακάτω εικόνα:Αφού επιβεβαιωθεί το registration, η διαδικασία έχει τελειώσει. Θα δείτε το παιχνίδι στη συλλογή σας στο Uplay, μέσω του Uplay PC client.

Πριν μερικές ημέρες, το Zougla.gr δοκίμασε το τρίτο παιχνίδι της σειράς, Watch Dogs Legion. Μπορείτε να διαβάσετε για την εμπειρία μας μαζί του, πατώντας εδώ.

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2020, 21:01