Πανηγυρικός ο 1ος ημιτελικός UEFA Champions League στο «H Club» παρέα με το PlayStation και την Heineken

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 15 Μαΐου 2016, 22:22
Πανηγυρικός ο 1ος ημιτελικός UEFA Champions League στο «H Club» παρέα με το PlayStation και την Heineken
Την Μεγάλη Τρίτη 26 Απριλίου, το PlayStation έδωσε τη δυνατότητα στους φίλους του ποδοσφαίρου να απολαύσουν έναν από τους μεγαλύτερους αγώνες της χρονιάς σε μια εκρηκτική βραδιά με πολύ παιχνίδι, δράση και μουσική. Παίρνοντας μέρος στο διαγωνισμό που διεξήγαγε το PlayStation στη σελίδα του στο Facebook, 25 τυχεροί λάτρεις του gaming και της δράσης απόλαυσαν τον ημιτελικό του UEFA Champions League στο πρώτο pop up club στην Ελλάδα αφιερωμένο στο UEFA Champion’s League, που δημιούργησε η Heineken. Tο «παρών» έδωσαν και ποδοσφαιριστές, βετεράνοι, όπως οι κύριοι Δομάζος, Αντωνιάδης και Ζήκος, αλλά και αθλητικοί δημοσιογράφοι, σχολιαστές και διάσημοι φίλοι του UEFA Champions League (Γιώργος Λιάγκας, Πέτρος Πολυχρονίδης, Λάμπρος Φισφής, Λάμπρος Κωνσταντάρας, Τζένη Μελιτά, Δημήτρης Ουγγαρέζος, Μαντώ Γαστεράτου), οι οποίοι παρακολούθησαν και σχολίασαν τον αγώνα παρέα με τους τυχερούς νικητές.
Το “H Club” της Heineken άνοιξε τις πόρτες του για μία μοναδική εμπειρία θέασης του αγώνα σε LED γιγαντοοθόνη 50 τετραγωνικών με συναυλιακό ήχο. Οι εκπλήξεις δεν σταμάτησαν εδώ, όμως καθώς οι παρευρισκόμενοι, δεν παρακολούθησαν μόνο τον αγώνα, αλλά είχαν τη δυνατότητα να συναγωνιστούν μεταξύ τους και να ανεβάσουν ακόμα πιο ψηλά την αδρεναλίνη τους, παίζοντας PlayStation 4.

Επιπλέον, οι θεατές του αγώνα είχαν την ευκαιρία να διεκδικήσουν μια συλλεκτική κονσόλα Playstation 4 – 20th Αnniversary Edition, αλλά και ένα ταξίδι στην Ibiza για να παρακολουθήσουν τον τελικό και να ζήσουν μοναδικές εμπειρίες στο «Heineken Ibiza Final»!
Η βραδιά αυτή ήταν «μεγάλη» καθώς οι πανηγυρισμοί συνεχίστηκαν και μετά τη λήξη του αγώνα, με τους Laternative να ξεσηκώνουν με τις μοναδικές μουσικές επιλογές τους όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου!

Το PlayStation, παρέα με τη Heineken απογείωσαν με το δικό τους μοναδικό τρόπο μια ήδη εκρηκτική βραδιά για όλους τους λάτρεις της «στρογγυλής θεάς»!

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 16 Μαΐου 2016, 14:13