Είναι δυνατόν; Smartphone με 45 ημέρες αυτονομία και 4TB αποθηκευτικό χώρο;

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 30 Μαΐου 2018, 17:44
Είναι δυνατόν; Smartphone με 45 ημέρες αυτονομία και 4TB αποθηκευτικό χώρο;
Χαρακτηριστικά για smartphone που φαίνεται να έρχονται κατευθείαν από το μέλλον θα προσφέρει το νέο κινητό της Lenovo, το Z5, σύμφωνα με τις υποσχέσεις της εταιρείας.

Το Lenovo Z5 θα παρουσιαστεί πολύ σύντομα, στις 5 Ιουνίου και η εταιρεία προσπαθεί να τραβήξει τα βλέμματα, αναφέροντας ότι θα έρθει με τουλάχιστον 4 πραγματικές τεχνολογικές καινοτομίες, που βασίζονται σε 18 πατέντες.Για αρχή, το κινητό θα προσφέρει 4 TB (Terabyte) αποθηκευτικού χώρου. Καθώς δεν υπάρχει τεχνολογία, που θα μπορούσε να προσφέρει κάτι τέτοιο σε hardware μορφή ακόμη, υποθέτουμε ότι η Lenovo αναφέρεται σε cloud χώρο, που θα μπορούν να αποθηκεύονται τα δεδομένα, χωρίς όμως να αποκλείουμε κάποιο άλλο ενδεχόμενο που έχει σκεφτεί η εταιρεία.

Η δεύτερη σημαντική καινοτομία έρχεται με την αυτονομία της συσκευής, που υποστηρίζουν ότι θα κρατά έως και 45 ημέρες σε standby, αλλά και έως και μισή ώρα ομιλίας, αφού έχει φτάσει στο 0%. Φυσικά, αναρωτιόμαστε πώς ακριβώς θα υλοποιηθούν όλα τα παραπάνω.Στα πιο... γήινα χαρακτηριστικά του, το τηλέφωνο θα έχει αναλογία screen-to-body που θα φτάνει το 95%, κάτι το οποίο είναι εντυπωσιακό και πραγματικά θα είναι "μόνο οθόνη", καθώς θα ξεπερνά οποιοδήποτε άλλο κυκλοφορεί στην αγορά αυτήν τη στιγμή όσον αφορά τον τομέα "bezel-less".

Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του τηλεφώνου μαζί με όλες τις λεπτομέρειες, θα τα μάθουμε στις 5 Ιουνίου, που θα παρουσιαστεί επίσημα.

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 30 Μαΐου 2018, 17:44