Τα χαρακτηριστικά του αναμενόμενου OnePlus 7 Pro πλέον έχουν διαρρεύσει σχεδόν όλα, χάρη στα teasers του CEO της OnePlus, Pete Lau. Ο ίδιος ανέφερε αυτήν τη φορά ότι η οθόνη του OnePlus 7 Pro δεν θα είναι μόνο QHD+ ανάλυσης με ρυθμό ανανέωσης 90Hz, αλλά θα υποστηρίζει και HDR10+.

“To HDR10+ δεν είναι μόνο το μέλλον των τηλεοράσεων, αλλά και το μέλλον των οθονών των smartphones. Ελπίζουμε ότι η νέα μας συσκευή θα θέσει νέα στάνταρ για τη βιομηχανία και θα ανοίξει έναν νέο κόσμο οπτικής ρευστότητας για τους χρήστες. Χαιρόμαστε που είμαστε στη θέση να μοιραστούμε τέτοια ποιοτική τεχνολογία με τον κόσμο.”, αναφέρει ο CEO της OnePlus.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτήν τη στιγμή ελάχιστα τηλέφωνα υποστηρίζουν HDR10+, ενώ το έγκριτο site δοκιμών οθόνης βαθμολόγησε την οθόνη του OnePlus 7 Pro με “Α+”.

Ο Lau συνέχισε, κάνοντας ακόμα ένα tease ότι η συσκευή θα έρθει με μνήμη UFS 3.0. Πιθανώς να είναι το πρώτο τηλέφωνο στην αγορά τον συγκεκριμένο τύπο μνήμης, αφού το Galaxy Fold τελικά δεν θα προλάβει την κυκλοφορία του OnePlus 7.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η παρουσίαση των OnePlus 7 και OnePlus 7 Pro θα γίνει στις 14 Μαΐου.

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης