Το WhatsApp από ότι φαίνεται ετοιμάζει αρκετές νέες αλλαγές στην messaging εφαρμογή. Εκτός από την λειτουργία Recall, που σας επιτρέπει να επιστραφεί το μήνυμα πίσω σε εσάς, εφόσον δεν έχει διαβαστεί, και το Edit με το οποίο μπορείτε να διορθώσετε ένα μήνυμα που έχετε στείλει, τώρα θέλει να φέρει και την λειτουργία Live Location Tracking.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ενώ τα πρώτα δύο features έχουν αποκαλυφθεί στο Android beta, σήμερα μια νέα πληροφορία κάνει λόγο για το Live Location Tracking, που βρίσκεται στις εκδόσεις Android και iOS beta (version 2.16.399 και version 2.17.3.28 αντίστοιχα) της messaging εφαρμογής. Όπως μπορεί κανείς να φανταστεί από το όνομα, το Live Location Tracking θα σας επιτρέπει να εντοπίζετε τους φίλους σας real-time.

Ο εντοπισμός θα παραμένει ανοιχτός για 1, 2, 3 λεπτά ή επ’ αόριστον. Αυτή η λειτουργία θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμη εφόσον πρόκειται να συναντηθείτε με τους φίλους σας σε ένα συγκεκριμένο σημείο και θέλετε να γνωρίζετε πόσο μακριά βρίσκεται ο καθένας. Φυσικά μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία οποιαδήποτε στιγμή το χρειαστείτε, εφόσον το επιθυμείτε.

Το Live Location Tracking θα είναι απενεργοποιημένο αρχικά, πράγμα που θα σημαίνει ότι ο χρήστης θα πρέπει να το ενεργοποιήσει, εφόσον θελήσει να το χρησιμοποιήσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: Techblog.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης