Γρήγορο Internet παντού τώρα και... χωρίς πρίζα!

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 7 Ιουλίου 2017, 20:31
Γρήγορο Internet παντού τώρα και... χωρίς πρίζα!
Είτε είστε στο σπίτι, είτε στο εξοχικό, η καθημερινότητα "προστάζει" πρόσβαση στο ίντερνετ. Είτε θέλετε να μπείτε στα emails σας, είτε απλά να δείξετε κάποιο βίντεο σε έναν φίλο σας. Ποιος είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να αποκτήσετε πρόσβαση όμως; Το SimpleFi της WIND. Και μαντέψτε: έγινε ακόμα πιο εύκολο.

Τον πιο απλό τρόπο για γρήγορο Internet στο σπίτι ή στο εξοχικό, προσφέρει η WIND, χάρη στη νέα, ευέλικτη λύση SIMPLEfi. Με την υπηρεσία SIMPLEfi, οι πελάτες εξασφαλίζουν γρήγορο και σταθερό Internet στο σπίτι ή το εξοχικό τους, πιο εύκολα από ποτέ.Η WIND σας δίνει τη δυνατότητα να έχετε πρόσβαση σε internet όπου κι αν βρίσκεστε, χρησιμοποιώντας το SIMPLEfi. Για την υπηρεσία θα χρησιμοποιήσετε ένα router, που σας δίνεται μαζί με μια κάρτα SIM από την WIND, το οποίο συνδέεται στο 4G δίκτυο της εταιρείας. Το router μπορεί να λάβει και να στείλει δεδομένα, όπως ακριβώς και ένα τυπικό router, που χρησιμοποιείτε στο σπίτι σας και να διαμοιράσει τα δεδομένα σε άλλες συσκευές, που συνδέονται με αυτό.

Αυτή τη φορά, η WIND λανσάρει το SimpleFi On the go. Η νέα υπηρεσία σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στο internet ακόμα και χωρίς να έχετε καν πρίζα. Το μόνο που χρειάζεστε είναι να υπάρχει κάλυψη του δικτύου 4G της WIND και είστε έτοιμοι!

H νέα σειρά προϊόντων SimpleFi On the go προσφέρει ασύρματη πρόσβαση στο Internet από οπουδήποτε, με 3 φορές πιο γρήγορες 4G ταχύτητες. Με τη νέα προϊοντική σειρά, WIND SimpleFi On the go για κάθε ανάγκη χρήσης internet οι ενδιαφερόμενοι απολαμβάνουν αδιάκοπα, όπου και αν βρίσκονται, τις νέες απίστευτες ταχύτητες του 4G δικτύου.
Για να δείτε όλα τα διαθέσιμα πακέτα, πατήστε ΕΔΩ. 


H WIND καινοτομεί διαρκώς, συνδυάζοντας ολοκληρωμένα προϊόντα και πρωτοποριακές υπηρεσίες, που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες απαιτήσεις της αγοράς και των καταναλωτών. Έχοντας επενδύσει πάνω από 500€ εκ. τα τελευταία τέσσερα χρόνια, η εμπειρία χρήσης από το Δίκτυο 4ης γενιάς της WIND δεν περιορίζεται μόνο στην υψηλή ονομαστική ταχύτητα στις υπηρεσίες δεδομένων αλλά δίνει τη δυνατότητα αδιάλειπτης ροής σε video υψηλής ευκρίνειας (HD) στο smartphone/ tablet, επιτρέπει την αποστολή και λήψη μεγάλων αρχείων, απελευθερώνει την επικοινωνία του χρήστη με τα κοινωνικά δίκτυα και το "Cloud" ενώ ακόμα και μια απλή πλοήγηση στο Internet γίνεται πρωτόγνωρη σε σχέση με τις προηγούμενες τεχνολογίες.

Πατάτε ένα κουμπί και... έχετε ίντερνετ όπου κι αν είστε

Με το νέο 3 φορές μεγαλύτερο 4G δίκτυο της WIND οι χρήστες χρειάζονται μόνο 3 δευτερόλεπτα για να μπουν στο Facebook ή να πλοηγηθούν στο Internet από κινητό ή tablet και μόλις 2.5 δευτερόλεπτα για να κατεβάσουν μια φωτογραφία 5 Μbytes. Η παρακολούθηση video από το YouTube γίνεται επίσης άνετα, χωρίς διακοπές, ενώ e-mail με μεγαλύτερα αρχεία αποστέλλονται πολύ εύκολα.Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε ένα από ειδικευμένα καταστήματα WIND σε όλη την Ελλάδα, την ιστοσελίδα www.wind.com.gr ή καλέστε το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών από κινητό στο 1260 (χρέωση 0,2481€/κλήση).

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 7 Ιουλίου 2017, 20:31