Η Harman/Kardon® εδώ και πολλά χρόνια δημιουργεί προϊόντα υψηλής τεχνολογίας, τα οποία αναβαθμίζουν την αληθινή ακουστική εμπειρία που αναζητάει διακαώς κάθε λάτρης του ποιοτικού ήχου. To κομψό design συνενώνεται με την elegant και minimal αισθητική και ο κρυστάλλινος ήχος που πηγάζει από οποιοδήποτε sound system που φέρει τo brand της Harman/Kardon®, επανακαθορίζει τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε την αίσθηση του ξεχωριστού ήχου. Θέτοντας υψηλά στάνταρ στην κατηγορία του premium ήχου, η Harman/Kardon® έχει μάθει να μην συμβιβάζεται και εστιάζει σε προϊόντα που όχι μόνο αποτελούν μια σοβαρή «επένδυση» για το μέλλον, αλλά και που παράλληλα δε γίνεται να μην τα ερωτευθείτε με την πρώτη ματιά (ή από τη στιγμή που θα ακούσετε να παίζει το πρώτο… music track). Η νέα σειρά Bluetooth ηχείων και ακουστικών της Harman/Kardon®, διακατέχεται από το πνεύμα της ανωτερότητας και του δυναμισμού, που αποτελεί το σήμα κατατεθέν του αγαπημένου και δημοφιλούς brand.

BT Speakers: Όμορφος ήχος και looks που καθηλώνουν!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

H νέα σειρά Bluetooth ηχείων της Harman/Kardon® αλλάζει όλα όσα γνωρίζαμε στο παρελθόν για την έννοια του φορητού ήχου. Τα ποιοτικά υλικά και η στιβαρή κατασκευή πιστοποιούν την προσήλωση της Harman/Kardon® στο σχεδιασμό και στη κατασκευή προϊόντων που δημιουργήθηκαν για να αντέχουν στο πέρασμα του χρόνου. Παράλληλα, οι μικροσκοπικές διαστάσεις και η portable φιλοσοφία, σας δίνουν τη δυνατότητα να τα μεταφέρετε εύκολα και ξεκούραστα, όπου κι εάν βρίσκεστε. Και φυσικά ο crystal clear και πολυβραβευμένος ήχος κάνει τη διαφορά και καθιστά κάθε ακουστική σας εμπειρία μοναδική!  

Τα παραπάνω χαρακτηριστικά μπορεί εύκολα να τα βρει κανείς στο Harman/Kardon® Esquire Mini 2, το οποίο ενσωματώνει τον μοναδικό ήχο και την επαγγελματική φινέτσα που μπορούν να «πείσουν» ακόμη και τους πιο απαιτητικούς audiophiles. Μάλιστα, το σχεδιαστικό team της Harman έδωσε για μια ακόμη φορά τον καλύτερό του εαυτό και δημιούργησε ένα κομψό Bluetooth ηχείο που μπορεί να χωρέσει κυριολεκτικά παντού! Με slim looks που μαγνητίζουν το βλέμμα, το Esquire Mini 2 είτε το χρησιμοποιείτε σε κάποιο επαγγελματικό ταξίδι, είτε στις διακοπές σας, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα απογειώσει την ακουστική σας εμπειρία. Φέροντας ειδικό σύστημα ακουστικών για τηλεδιασκέψεις, το οποίο εκμηδενίζει τους εξωτερικούς ήχους, το Esquire Mini 2 μπορεί επίσης να μετατραπεί σε ένα υπερπολύτιμο εργαλείο επικοινωνίας. Επιπλέον, με 10 ώρες αυτονομίας και τη δυνατότητα φόρτισης άλλων mobile συσκευών (όπως το tablet ή το smartphone σας), το μόνο σίγουρο είναι ότι το Esquire Mini 2, θα γίνει ο καλύτερος σας σύντροφος!  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βαδίζοντας στο ίδιο μονοπάτι ποιότητας και υψηλής αισθητικής με το Esquire Mini 2, το Harman/Kardon® Onyx Studio 6 πρόκειται για ένα Bluetooth speaker που τοποθετεί σε νέα διάσταση την έννοια του «εκλεπτυσμένου». H Harman/Kardon® στο Onyx Studio 6 έδωσε ξεχωριστή έμφαση στην λεπτομέρεια, συνδυάζοντας μια σειρά από ποιοτικά υλικά κατασκευής που χαρίζουν σε κάθε εκατοστό του Onyx Studio 6 την αίσθηση της διακριτικής

φινέτσας. Στιβαρό και ανθεκτικό στο νερό, καθώς φέρει πιστοποίηση IPX 7, προσφέρει ασύρματο ήχο, ενώ παράλληλα σας δίνει τη δυνατότητα να συνδέσετε δύο ακόμη ηχεία Onyx Studio 6 και έτσι να δημιουργήσετε την απόλυτη ακουστική εμπειρία. Ιδανικό για οποιoδήποτε εσωτερικό χώρο του σπιτιού σας και προσφέροντας 8 ώρες αυτονομίας (με μόλις μία φόρτιση), το Onyx Studio 6, αποτελεί την επιτομή του δυναμισμού στα portable Bluetooth speakers.

Με την υψηλή ηχητική απόδοση να αποτελεί το σήμα κατατεθέν της Harman/Kardon®, το φορητό ηχείο Go + Play Mini που είναι κατασκευασμένο από υλικά κορυφαίας ποιότητας, δεν θα μπορούσε να αποτελεί την εξαίρεση στον κανόνα, καθώς σχεδιάστηκε για να σας μεταφέρει την κυρίαρχη αίσθηση του high-fidelity ήχου. Με τετραπλούς drivers που «αγκαλιάζουν» πλήρως και από άκρη σε άκρη τον χώρο σας, η φιλοσοφία του Go + Play Mini έχει δομηθεί πάνω στην ακουστική τελειότητα. Η επαναφορτιζόμενη μπαταρία του, σας προσφέρει 8 ώρες μουσικής αναπαραγωγής, ενώ αναμφίβολα θα σας χρησιμεύσει η δυνατότητα φόρτισης των smartphones και των tablets σας μέσω της θύρας USB που διαθέτει. Επιπλέον, το Go + Play Mini διαθέτει δυνατότητα μικροφώνου με noise cancellation για καλύτερο αποτέλεσμα. Και οι ευχάριστες εκπλήξεις που επιφυλάσσει το Go + Play Mini για τους λάτρεις του premium ήχου δεν σταματούν εδώ, καθώς μπορείτε πολύ εύκολα να συνδέσετε με ασύρματο τρόπο δύο ίδια ηχεία για ακόμη πιο καθηλωτική και ολοκληρωμένη εμπειρία ήχου.

Ακουστικά FLY:  Μοναδικό αίσθημα ελευθερίας!

Τα ακουστικά της σειράς FLY της Harman/Kardon®, ενσωματώνουν πλήρως το όραμα της, για ήχο χωρίς περιορισμούς, ο οποίος προσφέρει ένα μοναδικό αίσθημα ελευθερίας σε κάθε χρήστη. Η σειρά FLY περιλαμβάνει τρία μοντέλα, τα οποία είναι ειδικά σχεδιασμένα για να δώσουν μια νέα ποιοτική διάσταση στην έννοια του «on-the-go» ήχου. Τα FLY ANC, πρόκειται για τα Over-Ear Bluetooth headphones, τα οποία

δημιουργούν έναν μοναδικό και πολύτιμο «δεσμό», ανάμεσα σε εσάς και στην μουσική που σας αρέσει. Ο εργονομικός σχεδιασμός επιτρέπει την άνετη εφαρμογή, καθώς τα ANC δεν πρόκειται να σας κουράσουν ακόμη κι εάν τα φοράτε για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Η τεχνολογική υπεροχή των FLY ANC φτάνει στην κορυφή και αυτό γιατί η εξελιγμένη noise cancelling τεχνολογία που διαθέτουν θα σας προσφέρει τέλειες συνθήκες ηχητικής απομόνωσης. Η αυτονομία των ANC κυμαίνεται από τις 20 έως τις 30 ώρες (ανάλογα με τη χρήση της λειτουργίας του Noise Cancelling) και εκτός από την built-in υποστήριξη για Google Assistant και Amazon Alexa, προσφέρουν full δυνατότητες παραμετροποίησης, μέσω του ειδικού application που φέρει την υπογραφή της Harman/Kardon®.

Οι λάτρεις της ευελιξίας και της απόλυτης ελευθερίας στον mobile ήχο όμως δε γίνεται να μην νιώσουν μια έλξη όταν θα αντικρίσουν για πρώτη φορά τα FLY ΤWS. Τα true wireless ακουστικά της Harman/Kardon® φέρνουν στο προσκήνιο την έννοια του sophisticated σχεδιασμού, ο οποίος χαρίζει άνεση και εύκολη εφαρμογή. Παράλληλα, υποστηρίζουν το πρότυπο IPX5 που σημαίνει ότι εμφανίζουν εξαιρετική αντοχή σε νερό που πέφτει πάνω τους και προέρχεται από οποιαδήποτε κατεύθυνση (όπως είναι για παράδειγμα οι σταγόνες της βροχής), ενώ διαθέτουν απίθανα επίπεδα αυτονομίας (προσφέροντας ακόμη και 20 ώρες συνεχούς music playback). H δε δυνατότητα για γρήγορη φόρτιση πρόκειται να σας λύσει τα χέρια! Και επειδή μπορεί να θέλετε να ακούτε την αγαπημένη σας μουσική χωρίς περισπασμούς, αλλά παράλληλα να μην αποκόπτεστε από τον… «έξω κόσμο», τα TWS διαθέτουν την ανεπτυγμένη τεχνολογία Ambient Aware, η οποία ουσιαστικά σας δίνει τη δυνατότητα να γνωρίζετε το τι «ακούγεται» γύρω σας ανά πάσα στιγμή. Μαζί με την τεχνολογία TalkThru αλλά και τη δυνατότητα δημιουργίας μιας προσωποποιημένης εμπειρίας, προσαρμοσμένης στα μέτρα σας (μέσω του ειδικού mobile app), τα TWS αποτελούν ένα τεχνολογικό κομψοτέχνημα.

Τέλος, οι fans του active τρόπου ζωής μπορούν να προτιμήσουν τα FLY BT, τα οποία έχουν κατασκευαστεί με γνώμονα την ευκολία χρήσης και το φορητό χαρακτήρα. Τα πανάλαφρα αυτά Bluetooth ακουστικά βάζουν πολύ ψηλά τον πήχη στην κατηγορία τους, καθώς διακρίνονται για την εξαιρετική αντοχή στην υγρασία και στον ιδρώτα, αλλά και για το γεγονός ότι είναι τόσο άνετα που μπορείτε να τα έχετε στα αυτιά σας για ώρες, χωρίς

να αισθάνεστε το παραμικρό ίχνος κούρασης. Με ειδικό ανθεκτικό καλώδιο που δεν μπλέκεται, δυνατότητα για γρήγορη φόρτιση και 8 ώρες αυτονομίας, τα ακουστικά FLY BT είναι απλώς «must-have»!  

Τιμές και Διαθεσιμότητα

Τα Harman/Kardon® Bluetooth Ηχεία και Ακουστικά είναι διαθέσιμα σε επιλεγμένα δίκτυα Λιανικής και σε ένα εκτεταμένο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Μεταπωλητών Ήχου και Εικόνας σε όλη την Ελλάδα, Οι προτεινόμενες τιμές λιανικής των Bluetooth ηχείων κυμαίνονται από €149,00 έως €319,00 και των ακουστικών από €99,95 έως €249,00.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης