Μία νέα κατηγορία Smart συσκευών έρχεται να προστεθεί στη γκάμα προϊόντων τεχνολογίας της Vodafone. Από σήμερα και μέχρι τις 30/6, στα καταστήματα Vodafone αλλά και στο  Vodafone eShop, όλοι μπορούν να αποκτήσουν έκτος από τα πιο σύγχρονα Smartphone, Tablet και αξεσουάρ, τις νέες Smart TV της Xiaomi για να απολαμβάνουν μια μοναδική εμπειρία θέασης και ψυχαγωγίας από την άνεση του σπιτιού τους.
 

Για όλο τον Ιούνιο, οι καταναλωτές μπορούν να επιλέξουν όποιο από τα 4 μοντέλα Smart TV της Xiaomi ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες και στον χώρο τους, ενώ παράλληλα, η Vodafone τους δίνει τη δυνατότητα να επωφεληθούν από μοναδικές προσφορές. Επιπλέον, με κάθε Xiaomi Smart TV, όλοι θα αποκτήσουν εντελώς δωρεάν το Vodafone TV για 3 μήνες, ώστε να μπορούν να απολαμβάνουν ακόμα πιο πλούσιο περιεχόμενο. 
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι σειρές μοντέλων P1 και Q1 διαθέτουν σύγχρονα τεχνολογικά χαρακτηριστικά που ανταποκρίνoνται στις απαιτήσεις θέασης και συνδεσιμότητας του σήμερα, με πλούσια χρώματα, αμέτρητες εφαρμογές και χιλιάδες τίτλους περιεχομένου, διαθέσιμα σε ένα μόνο τηλεκοντρόλ. Συγκεκριμένα: 

  • Xiaomi TV Q1E 55” από 999,00€ μόνο 599,00€: Διαθέτει οθόνη QLED 4Κ, ανάλυση 4K Ultra HD και υποστηρίζει 97% DCI-P3 με 1,07 δισ. χρώματα. Επιπλέον, υποστηρίζονται Dolby Vision και HDR 10+, σύστημα 6 ηχείων με Dolby Audio + DTS, προσφέροντας μοναδική απόδοση εικόνας και ήχου. Επιπλέον, ο τετραπύρηνος επεξεργαστής Cortex-A55 με 2GB RAM και 32GB ROM εγγυάται απρόσκοπτη λειτουργία. 
  • Mi TV P1 43″ από 449,00€ μόνο 349,00€:  Με ανάλυση 4Κ UHD και υποστήριξη Dolby Vision, Dolby Audio και DTS-HD εγγυάται υψηλή ευκρίνεια, ισχυρό 3D ήχο και μία κινηματογραφική εμπειρία θέασης. Το Android TV απλοποιεί την εμπειρία ψυχαγωγίας και διαθέτει ενσωματωμένα Chromecast και Miracast, που διευκολύνουν τη μετάδοση περιεχομένου στην τηλεόραση από το  Smartphone ή το Tablet. 
  • Mi TV P1 50” από 549,00€ μόνο 399,00€ και Mi TV P1 55” από 599,00€ μόνο 449,00€: H Mi TV P1 50″  και η Mi TV P1 55″ διαθέτουν ανάλυση 4K UHD, ενώ η ευρεία χρωματική γκάμα προσφέρει κάλυψη έως και 94% DCI-P3, που σε συνδυασμό με τα 1,07 δις. χρώματα, προσφέρουν ρεαλιστική εικόνα και λεπτομέρειες. 

Ο διευθυντής καταναλωτικών προϊόντων της Vodafone Ελλάδας,  Quique Vivas δήλωσε: «Από σήμερα τα καταστήματα της Vodafone, διευρύνουν τη γκάμα των προϊόντων  τελευταίας τεχνολογίας που προσφέρουν στους καταναλωτές, διαθέτοντας τα πιο σύγχρονα μοντέλα Smart TV της αγοράς. Είμαστε πολύ χαρούμενοι, που το νέο αυτό κεφάλαιο για την εταιρεία μας ανοίγει με τη διεύρυνση της συνεργασίας μας με την Xiaomi, έναν από τους κορυφαίους κατασκευαστές προϊόντων τεχνολογίας παγκοσμίως». 
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

O Alexander Zhang, Country Manager της Xiaomi στην Ελλάδα δήλωσε: «Η Xiaomi διαθέτει ένα εντυπωσιακό οικοσύστημα που διαρκώς διευρύνεται και μια εμπλουτισμένη γκάμα προϊόντων, με μεγάλη διείσδυση στην Ελληνική αγορά. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη στρατηγική συνεργασία μας με τη Vodafone, καθώς από σήμερα, οι καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν, μέσα από το δίκτυο της Vodafone, τις εκπληκτικές ιδιότητες των smart τηλεοράσεων της εταιρείας μας. Επιπλέον η συνεργασία ενισχύεται και μέσω της Info Quest Technologies, αποκλειστικού διανομέα μας στην Ελλάδα, που εξασφαλίζει μια ενισχυμένη εμπειρία πώλησης στον καταναλωτή με υποστήριξη πριν και μετά την αγορά.»
 

Περισσότερες πληροφορίες: TVs < Συσκευές & Αξεσουάρ | Vodafone.gr

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης