Οι καθημερινές ανάγκες μιας επιχείρησης πλέον υπερβαίνουν κατά πολύ αυτές του παρελθόντος. H σύγχρονη επιχείρηση για να πετύχει θα πρέπει να είναι σε θέση να διευθετήσει παρούσες και μελλοντικές ανάγκες που μπορεί να προκύψουν, ενώ παράλληλα θα πρέπει να ακολουθεί τις τεχνολογικές τάσεις.
 

Ο Όμιλος MITSIS HOTELS αποτελεί τη μεγαλύτερη ιδιόκτητη ξενοδοχειακή αλυσίδα στην Ελλάδα και πρωτοπορεί εδώ και 40 χρόνια στην Ελληνική Τουριστική Βιομηχανία. Η πελατοκεντρική του φιλοσοφία έχει τον πρώτο λόγο. Τα 17 ξενοδοχεία του ομίλου βρίσκονται σε μερικούς από τους πιο όμορφους προορισμούς της Ελλάδας και υπόσχονται ασύγκριτη εμπειρία διακοπών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που προσφέρεται μέσα από ένα πλούσιο μείγμα φιλοξενίας έχει φέρει στα MITSIS HOTELS μεγάλο αριθμό βραβείων από εγχώριους και διεθνείς τουριστικούς οργανισμούς, οι οποίοι έχουν αναγνωρίσει την ποιότητα, τις καινοτόμες πρακτικές, την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος, την ανάδειξη των τοπικών κοινωνιών και την ευρύτερη συνεισφορά τους στην αναβάθμιση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι λύσεις της COSMOTE βοήθησαν αυτόν τον όμιλο ξενοδοχείων να μπει δυναμικά στη νέα ψηφιακή εποχή. Mέσω των COSMOTE Business IT Solutions ο όμιλος MITSIS HOTELS κατάφερε να βελτιώσει την αποδοτικότητά του και παράλληλα να προσφέρει μια σύγχρονη και βελτιωμένη εμπειρία στους πελάτες του. Οι λύσεις προσφέρουν έξυπνη ψηφιακή διαχείριση δεδομένων μέσω μιας κεντρικής cloud πλατφόρμας και συντελούν στην ταχύτερη και ασφαλέστερη εξυπηρέτηση πελατών, επιτυγχάνοντας ταυτόχρονα χαμηλότερο κόστος.

Η COSMOTE παρέχει μια ολοκληρωμένη λύση στον Όμιλο MITSIS HOTELS που έχει συμβάλλει σημαντικά στη μεγιστοποίηση της παραγωγικότητας και των δυνατοτήτων των εργαζομένων, στη μείωση του λειτουργικού κόστους και στην αποτελεσματικότερη αξιοποίηση της πληροφορίας για τη λήψη στρατηγικών επιχειρηματικών αποφάσεων. Οι επισκέπτες αποκομίζουν εξαιρετική εμπειρία, οι προμηθευτές εξυπηρετούνται ταχύτερα και με ακόμα μεγαλύτερη αξιοπιστία και τα αποτελέσματα είναι άμεσα.

 

Τέλος, η λύση είναι άμεσα επεκτάσιμη σε όλη τη διοικητική και λειτουργική δομή του Ομίλου MITSIS HOTELS και επιτρέπει την ανάπτυξη εφαρμογών AI (Artificial Intelligence) για την επεξεργασία και ανάλυση μεγάλου όγκου δεδομένων (Big Data) που τηρούνται στο περιβάλλον διαχείρισης της πληροφορίας.

Οι cloud τεχνολογίες και οι λύσεις που προσφέρονται αποτελούν σημαντικό εφόδιο για τις επιχειρήσεις όχι σε μελλοντικό χρόνο, αλλά στο παρόν. Η συνεχής ζήτηση και οι ολοένα και σημαντικότερες ανάγκες για υπολογιστικούς πόρους, όπως η αποθήκευση δεδομένων και η αυτοματοποίηση διαδικασιών, χωρίς την ανάγκη εξειδικευμένης επίβλεψης των συστημάτων δεν περιορίζονται πλέον από ένα τερματικό σταθμό.

Μέσα από ένα ολοκληρωμένο σύνολο υπηρεσιών η COSMOTE προσφέρει τις λύσεις εκείνες που έρχονται να ενισχύσουν την καθημερινή εύρυθμη και αποτελεσματική λειτουργία των ξενοδοχείων, βελτιώνουν την εμπειρία των πελατών τους και συμβάλλουν στη μείωση των λειτουργικών δαπανών τους.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης