Καθώς οι γιορτές πλησιάζουν και όλοι αναρωτιόμαστε ποιο είναι το κατάλληλο δώρο για τους αγαπημένους μας, το Public, ο #1 προορισμός για προϊόντα τεχνολογίας και ψυχαγωγίας στην Ελλάδα, μας βγάζει από τα διλήμματα φέρνοντας τους Virtual Santa live στη σελίδα του στο Facebook!
 

Πέντε γνωστά πρόσωπα από τον χώρο του θεάματος μπαίνουν σε κλίμα Χριστουγέννων μας δίνουν ιδέες για μοναδικά δώρα που απευθύνονται σε διαφορετικές ηλικίες και γούστα, μέσα από την τεράστια γκάμα επιλογών που προσφέρει το Public.gr. Όλα αυτά μόνο μια απλή επίσκεψη στη σελίδα του Public στο Facebook!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αρχή έγινε ήδη με αγαπημένους ηθοποιούς όπως οι Δημήτρης Μακαλιάς, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης και Αντίνοος Αλμπάνης, ενώ τις επόμενες εβδομάδες Virtual Santa θα «ντυθούν» οι:

Ελιάννα Χρυσικοπούλου – Πέμπτη 17/12 στις 11.00
Μελέτης Ηλίας– Σάββατο 19/12 στις 11.00
Κατερίνα Παπουτσάκη- Πέμπτη 24/12 στις 11.00

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βιβλία, ημερολόγια, επιτραπέζια παιχνίδια και ηλεκτρονικά παιχνίδια, gaming κονσόλες, προϊόντα τεχνολογίας, smartphones, tablets, laptops, drones, παζλ…. οι Virtual Santa προτείνουν και το Public.gr προσφέρει, στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς, από 2.000 συνεργαζόμενα καταστήματα!

Φέτος τις γιορτές συντονιζόμαστε στη σελίδα του Public στο Facebook για χριστουγεννιάτικες προτάσεις δώρων που θα ενθουσιάσουν εμάς και τους αγαπημένους μας!

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης