Όλοι μας εντυπωσιαζόμαστε από τις σύγχρονες τεχνολογίες, το design και την πολυτέλεια. Τα ναυπηγεία χρόνο με το χρόνο παρουσιάζουν όλο και πιο όμορφα σκάφη, ωστόσο το κλασικό στιλ πολλές φορές κλέβει την παράσταση. Το Pasha Yacht, μήκους 16,8 μέτρων, σχεδιασμένο από τον Aμερικανό αρχιτέκτονα William C. Frank αποδεικνύει αυτή την άποψη.

Για την κατασκευή του έχουν χρησιμοποιηθεί τα καλύτερα υλικά, εξαρτήματα αλλά και εξοπλισμός, με το ξύλο να κυριαρχεί σε κάθε σημείο του σκάφους. Το κατάστρωμα είναι επενδυμένο από αλουμίνιο, με όλα τα υπόλοιπα κομμάτια να καλύπτονται από μαόνι Ονδούρας. Στο εσωτερικό, η ατμόσφαιρα είναι κλασική, με όλες τις επενδύσεις και τα έπιπλα να είναι από κορυφαίας ποιότητα ξύλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η βαφή στο κύτος, το αστραφτερό βερνίκι στο κατάστρωμα, τα εξαρτήματα Brass & Stainless αποδεικνύουν γιατί το Pasha απέσπασε το βραβείο «Concours». Το 2008, παρά τα 10 χρόνια από την κατασκευή του, κέρδισε τη δεύτερη θέση στον διαγωνισμό «Concours d’ Elegance» και το 2007 είχε ψηφιστεί ως το κορυφαίο από το «Bermuda Tourist Brochure».

Δείτε το Pasha Classic Yacht

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης