Σαρωτικό πέρασμα από την παραλία του Αλεποχωρίου πραγματοποίησε το Σαββατοκύριακο 14-15 Ιουλίου ο Ιάκωβος Μαρκεσίνης, ο οποίος κατάφερε στον 4ο γύρο του πανελληνίου πρωταθλήματος Jet Ski να πετύχει το 6 στα 6. Συγκεκριμένα, ο αναβάτης με το Sea Doo συμμετείχε σε 3 κατηγορίες τόσο την πρώτη όσο και τη δεύτερη μέρα, αποσπώντας συνολικά 6 νίκες. Ούτε ο πρωταθλητής Παντελής Πολίτης (που αυτήν τη φορά τον είδαμε με Yamaha) δεν κατάφερε να τον κερδίσει στην Open και έτσι περιορίστηκε στη 2η θέση της εν λόγω κατηγορίας. «Είμαι πολύ χαρούμενος για τις πρώτες θέσεις που κατέκτησα με τόσο έντονο συναγωνισμό. Είχα καλό ρυθμό και το μηχανάκι μου δούλεψε άψογα. Θέλω να ευχαριστήσω τον Χρήστο Σταλμπουτζή για την στήριξη που μου παρέχει καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Στόχος μου παραμένει από εδώ και στο εξής η πρώτη θέση» δήλωσε στη zougla.gr ο νικητής του διπλού αγώνα, Ιάκωβος Μαρκεσίνης.

Πολύ καλή η εμφάνιση και του Νίκου Φλώρου με Yamaha που έφυγε με συνολικά τρεις δεύτερες θέσεις. Αξιοσημείωτη και η εμφάνιση του προέδρου της λέσχης Ε.Λ.Τ. Κώστα Ζωγράφου, ο οποίος κατάφερε τη δεύτερη μέρα να τερματίσει στην 3η θέση της κατηγορίας Stock με σκάφος της Sea Doo, πίσω από τους Μαρκεσίνη και Σταθουλόπουλο, αμφότεροι με Sea Doo. Από μία τρίτη θέση κατάφεραν να αποσπάσουν οι Καλιονίδης, Παπαδόπουλος, Χατζηκυριάκος και Αλαμάνος. Σε γενικές γραμμές, ο αγώνας στέφθηκε με επιτυχία και εντυπωσίασε τους θεατές που βρέθηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια του διημέρου στην παραλία του Αλεποχωρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η επόμενη αγωνιστική συνάντηση του πρωταθλήματος Jet Ski που διοργανώνει η Ελληνική Λέσχη Ταχυπλοΐας είναι προγραμματισμένη για τον Σεπτέμβριο.

Για να δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα πατήστε εδώ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης