Άστατος θα είναι ο καιρός την Παρασκευή, 22 Μαΐου, ενώ βελτίωση αναμένεται τις επόμενες ημέρες σύμφωνα με την πρόγνωση των μετεωρολόγων.

Αναλυτικά:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρασκευή 22-05-2015

καιρός: στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικούς όμβρους και στα βόρεια πιθανόν σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Βελτίωση το βράδυ. Στα υπόλοιπα αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν.
άνεμοι: στα δυτικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 έως 6 και στο Ιόνιο πρόσκαιρα 7 μποφόρ που το βράδυ θα στραφούν σε δυτικούς και θα εξασθενήσουν. Στα ανατολικά από ανατολικές διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ και στα νοτιοανατολικά βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση.
θερμοκρασία: σε άνοδο στα ανατολικά και τα νότια.

Σάββατο 23-05-2015

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

καιρός: γενικά αίθριος. Λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στα δυτικά και τα νότια.
άνεμοι: στα δυτικά δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 και στο νότιο Ιόνιο τοπικά 5 μποφόρ. Στα ανατολικά από νότιες διευθύνσεις 3 έως 5 και στα νότια δυτικοί τοπικά 6 μποφόρ.
θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Κυριακή 24-05-2015, Δευτέρα 25-05-2015 και Τρίτη 26-05-2015

καιρός: στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικούς όμβρους και στα ορεινά σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Στα υπόλοιπα αραιές νεφώσεις κατά περιόδους. Βελτίωση την Τρίτη.
άνεμοι: στα δυτικά δυτικοί βορειοδυτικοί 3 έως 5, στα ανατολικά νότιοι με την ίδια ένταση και στα νότια δυτικοί τοπικά 6 μποφόρ.
θερμοκρασία: σε μικρή πτώση την Κυριακή.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης