Καλό καιρό στη δυτική Ελλάδα, στο κεντρικό και νότιο Αιγαίο και στα Δωδεκάνησα, αλλά άστατο καιρό στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας με βροχές και τοπικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά τις θερμές ώρες της ημέρας, περιμένουμε σήμερα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 27 βαθμούς Κελσίου στη βόρεια Ελλάδα, από 17 έως 27 βαθμούς στην κεντρική Ελλάδα, από 19 έως 28 βαθμούς στη νότια Ελλάδα, από 15 έως 30 βαθμούς στη δυτική Ελλάδα και από 21 έως 28 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι άνεμοι στο βόρειο Αιγαίο θα πνέουν βορειοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί και στο υπόλοιπο Αιγαίο βόρειοι βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις οι οποίες το μεσημέρι θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες, περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φθάσει τους 28 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς στον Σαρωνικό και έως μέτριοι στον νότιο Ευβοϊκό.

Νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες, κυρίως στα δυτικά τμήματα του νομού, περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φθάσει τους 22 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν ανατολικοί έως μέτριοι με σταδιακή εξασθένηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης: Ραγδαία επιδείνωση του καιρού
Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 15 Σεπτεμβρίου 2014, 15:00

Επιμέλεια: Χρύσα Λουγιάκη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης