Επιδείνωση του καιρού, με βροχές στα πεδινά και χιόνια σε περιοχές με μεγαλύτερο υψόμετρο της ανατολικής Στερεάς, της Πελοποννήσου, των νησιών του Αιγαίου και της Κρήτης, περιμένουμε σήμερα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -5 έως 7 βαθμούς Κελσίου στη Βόρεια Ελλάδα, από 3 έως 7 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 4 έως 8 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 2 έως 10 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 8 έως 10 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ισχυροί, με ενίσχυση μετά το μεσημέρι, φτάνοντας τα 8 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, αρχικά μέτριοι και αργότερα ισχυροί.

Βροχή στα πεδινά με χιονόνερο και χιόνι από το απόγευμα στα βόρεια και ανατολικά του νομού αναμένεται στην Αττική. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει σημαντική πτώση μέσα στην ημέρα και θα φτάσει στο κέντρο τους 7 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βορειότερα τμήματα δεν θα ξεπεράσει τους 4 βαθμούς. Οι άνεμοι στον Σαρωνικό θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι, με σημαντική ενίσχυση από το απόγευμα, ενώ ισχυροί βόρειοι άνεμοι θα πνέουν στον νότιο Ευβοϊκό, με σημαντική ενίσχυση από το απόγευμα.

Καλός καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις προβλέπεται στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 7 βαθμούς Κελσίου, ενώ στον Θερμαϊκό θα πνέουν ισχυροί βορειοδυτικοί άνεμοι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης