Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις για το ποια είναι η Race Face και για το τι έχει προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια στον χώρο της ορεινής ποδηλασίας.

Με τα κεντρικά της εταιρίας να βρίσκονται στη Μέκκα του mountain bike το Βανκούβερ του Καναδά, εδώ και 20 χρόνια προσφέρει από τα πλέον ποιοτικά περιφερειακά, ενώ έθεσε το σημείο αναφοράς με διάφορα προϊόντα της. Μερικά από αυτά είναι και η σειρά με τις carbon πεταλιέρες, την SIXC και την NEXT, οι οποίες καλύπτουν τον χώρο του freeride/downhill και all mountain/xc αντίστοιχα και αποτελούν την πιο ελαφριά επιλογή, διαθέσιμη αυτή τη στιγμή στην αγορά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βέβαια το κόστος είναι αντίστοιχο της φήμης τους αφού χρειάζονται μερικές εκατοντάδες ευρώ για να τις αποκτήσει κάποιος. Το ερώτημα είναι φυσικά αν αξίζουν τα λεφτά τους και αν μπορούν να αλλάξουν το performance του ποδηλάτου, δικαιολογώντας το κόστος τους.

Κατασκευή
Μην περιμένετε να διαβάσετε ταμπέλα designed in Canada εδώ. Η πεταλιέρα κατασκευάζετε στον Καναδά στο χέρι ενώ η Race Face προμηθεύεται το carbon από την Αμερική.

Αυτό και μόνο δικαιολογεί εν μέρη το κόστος της αφού η παραγωγή δεν έχει περάσει στα χέρια της Taiwan και η διαφορά σε ποιότητα με τον ανταγωνισμό κάνει μπαμ!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε περισσότερα στο COREMAG.GR!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης