Ο δεύτερος γύρος έφτασε στο θρυλικό «VAL DI SOLE» της Ιταλίας μια από τις πλέον δύσκολες πίστες του παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Φαβορί για φέτος θεωρούνται οι σχετικά νεόφερτοι Brook Mcdoanald από τη Νέα Ζηλανδία (TREK), Steve Smith από Καναδά (DE VINCI) και Danny Hart από Βρετανία (GIANT).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φυσικά δεν παύουν να αποτελούν «κίνδυνο» για το βάθρο ο Sam Hill με την επική πτώση στην συγκεκριμένη πίστα λίγο πριν τον τερματισμό στο παρελθόν και ο Greg Minaar (SANTA CRUZ) ο οποίος δεν απέδωσε τα αναμενόμενα στον πρώτο γύρο στο Fort William όπου θεωρείται ίσως ο πιο γρήγορος.

Φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε και τον Αμερικάνο Aaron Gwin ο οποίος πέρυσι πραγματικά μονοπώλησε την πρώτη θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα αλλά φέτος μετά την πολυσυζητημένη μεταγραφή του από την TREK στην SPECIALIZED, απογοήτευσε τους φανς του αφού δεν κατάφερε να μπει καν στην δεκάδα στον πρώτο γύρο. Ο ίδιος φαίνεται να είναι αρκετά ψύχραιμος ενώ είναι φυσικό να χρειάζεται κάποιο χρόνο για να συνηθίσει το καινούριο ποδήλατο του αφού η μεταγραφή στην SPECIALIZED έγινε πραγματικά την τελευταία στιγμή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μένει να δούμε ποιος θα είναι ο πιο γρήγορος αυτή την Κυριακή και μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να δείτε τον αγώνα live από την RED BULL TV!

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Τριανταφυλλόπουλος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης