Δωρεάν κλινικό έλεγχο μαστού για γυναίκες 20 έως 39 ετών προσφέρει ο Δήμος Αθηναίων, στο 1ο Δημοτικό Ιατρείο του δήμου (Καλφοπούλειο Υγειονομικό Κέντρο, Σόλωνας 78), μέχρι τις 23 Νοεμβρίου.

Το Πρόγραμμα Ενημέρωσης και Κλινικής Εξέτασης μαστού πραγματοποιείται από τον Δήμο Αθηναίων σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» και την Ελληνική Χειρουργική Εταιρεία Μαστού (ΕΧΕΜ).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να καλούν για ραντεβού καθημερινά στο 210 88 15 444, από τις 10.00 έως τις 13.00 στη γραμματεία του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής».

Οι εξετάσεις γίνονται από γιατρούς της Ελληνικής Χειρουργικής Εταιρείας Μαστού (ΕΧΕΜ). Εφόσον κριθεί απαραίτητο από τους ειδικούς, οι εξεταζόμενες παραπέμπονται για δωρεάν εξετάσεις μαστογραφίας, υπέρηχο μαστού ή πιο εξειδικευμένες εξετάσεις σε διαγνωστικά κέντρα.

Το πρόγραμμα στοχεύει στην ενημέρωση των γυναικών για τις μεθόδους έγκαιρης διάγνωσης, τη διαδικασία της κλινικής εξέτασης μαστού και στην ενημέρωση από μαστολόγους γιατρούς περί της υγείας του μαστού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης