Ξεκινώντας τη μέρα σου με το πρώτο ξυπνητήρι, σκέφτεσαι όλες τις δουλειές που έχεις να κάνεις μέσα στην ημέρα. Επιχειρείς να σηκωθείς από το κρεβάτι και αισθάνεσαι ήδη εξαντλημένος. Ξέρεις, όμως, ότι πρέπει να πας στο γραφείο, να «σκοράρεις» στη σύσκεψη και από εκεί να οδηγήσεις ως το γυμναστήριο και να βγάλεις ολόκληρο το πρόγραμμα. Κάπως έτσι, φτάνεις νύχτα στο σπίτι και αν είσαι εργένης, τότε έχεις ως «εξτραδάκι» και τις δουλειές του σπιτιού (κάτι πρέπει να γίνει με τη στοίβα με τα άπλυτα πιάτα και… για πόσο ακόμη θα τη βγάζεις με delivery στο γραφείο;).

Με λίγα λόγια, οι ανάγκες σου είναι πολλές και καλό είναι να τις καλύπτεις σε καθημερινό επίπεδο για να μην «ξεμένεις» ποτέ από ενέργεια. Πώς, όμως, θα καταφέρεις να παίρνεις κάθε μέρα τις βιταμίνες που χρειάζεσαι; Τα παρακάτω tips θα σε βοηθήσουν να πετύχεις εύκολα τον στόχο σου και να μην ξυπνάς «κομμάτια» κάθε πρωί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

1. Φτιάξε ένα τονωτικό πρωϊνό

Λένε πως η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται και αυτό σίγουρα ισχύει σε ό,τι αφορά στην ενέργειά σου. Ακόμη και αν δεν συνηθίζεις να τρως πρωινό, προσπάθησε να πίνεις ένα δυναμωτικό ρόφημα πριν πας στην εργασία σου. Ένα smoothie με φρούτα, λαχανικά ή ένα τσάι με μία δόση τζίνσενγκ θα σε τονώσει και θα σε «ξυπνήσει». Αφιέρωσε δέκα λεπτά από τον χρόνο σου για να το ετοιμάσεις και δεν θα απογοητευτείς.

2. Βρες την πολυβιταμίνη που καλύπτει τις δικές σου ανάγκες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βασική συμβουλή που θα τονώσει τον οργανισμό σου. Αν θέλεις να αισθάνεσαι τόνωση από το πρωί μέχρι το βράδυ δοκίμασε να βρεις ένα πολυβιταμινούχο συμπλήρωμα διατροφής για άμεση ενέργεια και κάλυψη των διατροφικών κενών. Το κατάλληλο συμπλήρωμα είναι εκείνο που περιέχει τα απαραίτητα συστατικά, δηλαδή τα στοιχεία εκείνα που συμβάλλουν στην παραγωγή ενέργειας, τη μείωση της κούρασης και της κόπωσης καθώς και τη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος. Το ALTION Tonovit® με τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, το εκχύλισμα panax ginseng, το συνένζυμο Q10, τις 13 βιταμίνες και τα 8 μέταλλα και ιχνοστοιχεία είναι ό,τι πρέπει για εσένα που χρειάζεσαι καθημερινή σωματική και πνευματική τόνωση και ενέργεια!

3. Προσπάθησε να τρως αρκετά μικρά θρεπτικά γεύματα

Μην αφήνεις τις ώρες να φεύγουν δίχως να τρως κάτι. Όσο μένεις νηστικός, τόσο τα αποθέματα ενέργειας του οργανισμού σου εξαντλούνται. Προσπάθησε να τρως μικρά και υγιεινά γεύματα κάθε δύο με τρεις ώρες. Τι αξίζει να περιέχουν τα γεύματά σου; Έναν συνδυασμό καλών λιπαρών (δηλαδή, ωμέγα-3 λιπαρών οξέων), πρωτεϊνών και φυτικών ινών. Λίγο ρύζι, μερικά λαχανικά, αρκετό γιαούρτι και ένα κομμάτι μαύρη σοκολάτα για επιδόρπιο θα σε καλύψουν, θα σε τονώσουν και θα ενισχύσουν τον μεταβολισμό σου.

4. Ενίσχυσε την καρδιά σου

Και επειδή πρέπει να φροντίζεις ακόμη περισσότερο την υγεία σου καθώς μεγαλώνεις, προσπάθησε να μην αγνοείς την καρδιά σου. Για να έχεις ακόμη περισσότερη ενέργεια σε καθημερινό επίπεδο, η καρδιά σου πρέπει να λειτουργεί καλά. Προσπάθησε να περιορίσεις το στρες, να ασκείσαι επί τουλάχιστον 30 λεπτά την ημέρα και να καταναλώνεις τροφές που είναι πλούσιες σε αντιοξειδωτικά και ωμέγα-3 λιπαρά οξέα.

*Τα Συμπληρώματα Διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό θεραπευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

**Αρ. Γνωστ. ΕΟΦ: 63535/12-06-2018

Ο Αριθμός Γνωστοποίησης στον ΕΟΦ δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας από τον ΕΟΦ

***VI-90193-ALTION-3/2019

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης