Το πλοίο σάλπαρε για Σποράδες έπειτα από… 6 χρόνια!

Το πλοίο σάλπαρε για Σποράδες έπειτα από… 6 χρόνια!

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2016, 11:29
Σάλπαρε έπειτα από έξι χρόνια και με πληρότητα κοντά στο 100% το καταμαράν της Hellenic Seaways, που συνδέει ακτοπλοϊκά την Θεσσαλονίκη με τη Σκιάθο, τη Σκόπελο και την Αλόννησο. Το πρώτο σφύριγμα με προορισμό τις Σποράδες δόθηκε ακριβώς στις 9 το πρωί.

Η σύνδεση της Θεσσαλονίκης με τα συγκεκριμένα νησιά πραγματοποιήθηκε κατόπιν πάγιου αιτήματος των δημοτικών Αρχών των νησιών να συνδεθούν με τη Βόρεια Ελλάδα. Το Flying Cat 4, χωρητικότητας 440 επιβατών, είναι ένα υπερσύγχρονο επιβατηγό ταχύπλοο, το οποίο αναπτύσσει ταχύτητα μέχρι και 40 κόμβους και συνδέει τη Θεσσαλονίκη με τις Σποράδες σε λιγότερο από τρεις ώρες.

Το δρομολόγιο θα ξεκινά από τη Θεσσαλονίκη καθημερινά στις 09:00, με προορισμούς Σκόπελο – Αλόννησο – Σκιάθο. Η επιστροφή θα γίνεται κάθε απόγευμα στις 19:10 από Σκιάθο με στάσεις σε Αλόννησο, Σκόπελο και άφιξη στη Θεσσαλονίκη στις 22:45. Κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή το δρομολόγιο θα περιλαμβάνει και στάση στη Γλώσσα Σκοπέλου.Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2016, 11:30


Εκτύπωση
Αποστολή
Μέγεθος κειμένου: A A A
Αρχική σελίδα