ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Συνελήφθησαν χθες το απόγευμα εντός του επιβατικού σταθμού του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από προσωπικό του Γραφείου Ασφάλειας της οικείας Λιμενικής Αρχής, τρεις (03) αλλοδαποί, εκ των οποίων μία (01) γυναίκα που συνόδευε τα δύο (02) ανήλικα τέκνα της, διότι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.
Βραδινές ώρες σήμερα, συνελήφθησαν επίσης, από προσωπικό του Γραφείου Ασφάλειας της οικείας Λιμενικής Αρχής, τρεις (03) αλλοδαποί, εκ των οποίων μία γυναίκα που συνόδευε τα δύο ανήλικα τέκνα της, διότι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.
Προανακρίσεις, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργούνται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, ενώ τα ανωτέρω ταξιδιωτικά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Επίσης χθες το μεσημέρι συνελήφθησαν στον επιβατικό σταθμό του νοτίου λιμένα της Πάτρας, από προσωπικό του Γραφείου Ασφάλειας της οικείας Λιμενικής Αρχής, πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό την Ιταλία, δύο (02) αλλοδαποί, διότι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.
Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, ενώ κατασχέθηκαν τα ανωτέρω πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης