«Αναλαμβάνω την πολιτική ευθύνη! Παραιτούμαι!» Όχι, όχι. Δεν το είπε Έλληνας πολιτικός. 27 Νοεμβρίου του 2013 το είπε ο Λετονός πρωθυπουργός Β. Ντομπρόβσκις και παραιτήθηκε αναλαμβάνοντας την ευθύνη για την προ ημερών κατάρρευση οροφής σε σούπερ μάρκετ της Ρίγας και τον θάνατο 54 συμπατριωτών του. Μάλιστα αγαπητοί αναγνώστες, αυτοί είναι πολιτικοί που έχουν συναίσθηση του αξιώματος τους και ευθύνη απέναντι στον λαό τους. Ο Λετονός πρωθυπουργός παραιτήθηκε για την κατάρρευση οροφής σε σούπερ μάρκετ και τον άδικο θάνατο αθώων συνανθρώπων του. Που να φανταστούμε στην Ελλάδα πως θα παραιτηθεί πολιτικός μας για παρεμφερές συμβάν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εδώ το πολιτικό μας προσωπικό μας περί άλλα τυρβάζει… Ο ένας πολιτικός δεν βλέπει τον άλλον για να μη γελάει (!), ο άλλος αποκαλεί τον πρωθυπουργό «αξιοθρήνητο», ο κ. Παπανδρέου δίνει διαλέξεις ανά τον κόσμο για να σώσει τους ξένους όπως έσωσε κι εμάς και ο κ. Καμμένος απαιτεί σε ομιλία του στις Σέρρες να απομακρυνθεί το τηλεοπτικό συνεργείο της νέας ΕΡΤ διότι δεν αναγνωρίζει τον καινούριο φορέα της δημόσιας τηλεόρασης! Και διώχνει τους απλούς εργαζόμενους γιατί έτσι του αρέσει. Συγχαρητήρια!.. Επίσης συγχαρητήρια στον υπουργό Οικονομικών Γ. Στουρνάρα, που κατ’ αυτόν, δεν υπάρχει υπερφορολόγηση των Ελλήνων και στον υπουργό Εργασίας που με μία μονοκοντυλιά, όλο κόβει – κόβει μισθούς.

Κανένας μα κανένας πολιτικός μας δεν αισθάνεται ντροπή για τις πράξεις του και κάποιος να πει «νομίζω πως έχω κάνει λάθος, πρέπει να αποχωρήσω.» Όλοι θέλουν να μας σώσουν. Είτε λέγεται Λοβέρδος, είτε Κατσέλη, είτε και Κατσανέβας που έκανε δηλώσεις σήμερα στο Κανάλι – 1 του Πειραιά για τη δραχμή… Εντάξει, μην πασχίζετε άλλο θα μας σώσετε… Ακολουθήστε πάντως το φωτεινό παράδειγμα του Λετονού πρωθυπουργού κι εδώ είμαστε να σας δώσουμε συγχαρητήρια. Αλλά πώς να το πράξετε αυτό, αφού για τη μείωση της τιμής των φαρμάκων μόνο που δεν πιαστήκατε στα χέρια ακόμα και μέσα στο Κοινοβούλιο. Τόσο πολύ κόπτεσθε για τη τσέπη μας…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης