Γλυφάδα: Απομάκρυναν σκάφος 17 μέτρων που ήταν παρατημένο για μια δεκαετία

Γλυφάδα: Απομάκρυναν σκάφος 17 μέτρων που ήταν παρατημένο για μια δεκαετία

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 7 Μαΐου 2015, 12:47
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η απομάκρυνση ενός σκάφους που βρισκόταν εγκαταλελειμμένο στην τέταρτη Μαρίνα Γλυφάδας. Το σκάφος με την επωνυμία «Daylight» έχει μήκος 17 μέτρων.

Το εν λόγω σκάφος παρέμενε εγκαταλελειμμένο πάνω από δέκα χρόνια και σε όλη αυτή την περίοδο δεν πλήρωνε τέλη ελλιμενισμού στο Δήμο Γλυφάδας, ενώ παρά τις δημόσιες προσκλήσεις που είχαν γίνει από τις αρμόδιες υπηρεσίες, ο ιδιοκτήτης του δεν είχε παρουσιαστεί.

Η επιχείρηση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο ενεργειών της δημοτικής αρχής για την αναβάθμιση και την προβολή των μαρινών, αλλά και για τον καθαρισμό, τη φροντίδα και την αξιοποίηση ολόκληρου του παραλιακού μετώπου της Γλυφάδας.

«Άλλο ένα ερειπωμένο σκάφος βρισκόταν εγκαταλελειμμένο για χρόνια στην τέταρτη μαρίνα της Γλυφάδας, προκαλώντας πολύ μεγάλη περιβαλλοντική επιβάρυνση και τεράστια ενόχληση καθημερινά σε όλους μας. Πλέον και αυτό το σκάφος απομακρύνθηκε και η προσπάθειά μας να αναπλάσουμε και να αναβαθμίσουμε τις μαρίνες και την παραλία μας συνεχίζεται, ώστε δημότες και επισκέπτες να μπορούν με ασφάλεια να τις απολαμβάνουν», δήλωσε μετά το πέρας της επιχείρησης ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 7 Μαΐου 2015, 12:58


Εκτύπωση
Αποστολή
Μέγεθος κειμένου: A A A
Αρχική σελίδα