Κατά τη γνώμη πολλών, ίσως ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής που πέρασε την τελευταία 20ετία από τον Ολυμπιακό.
Μακριά από το άγχος του ανταγωνισμού και του πρωταθλητισμού, ο Πρέντρακ Τζόρτζεβιτς, ο Τζόλε, ο δικός μας Πέτρος μίλησε στο zouglaport για τον επαναληπτικό αγώνα του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη με την ουκρανική Ντιένπρ.

Ερ: Τζόλε, θα άντεχες λες να αγωνιστείς  για κανένα 20λεπτο αύριο στον αγώνα;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Απ: Χαχαχα(πολλά γέλια) ε, 20 λεπτά και βέβαια τα αντέχω! Κρατιέμαι σε φόρμα(ξανά γέλια)

Ερ: Τι βλέπεις για τον επαναληπτικό;

Απ: Το 2-0 είναι ένα ύπουλο σκορ. Θέλει μεγάλη προσοχή αλλά ανατροπές γίνονται και ο Ολυμπιακός μπορεί να το κάνει, είναι στο χέρι του να το κάνει. Όμως πρέπει να προσέξει και την άμυνα, μη δεχτεί κανένα γκολ και δυσκολέψει η κατάσταση. Χρειάζεται έξυπνη διαχείριση το παιχνίδι. Να επιτεθεί να σκοράρει αλλά παράλληλα να κοιτάει και την άμυνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ερ. Χρειάζεται το γρήγορο γκολ;

Απ. Το γρήγορο γκολ δεν είναι το ζητούμενο, υπάρχει χρόνος πολύς στο παιχνίδι. Δεν χρειάζονται βιασύνες. Αν έρθει βέβαια ένα γρήγορο γκολ θα είναι ευχής έργον και θα βοηθήσει πάρα πολύ. Θα παρασύρει και τον κόσμο που θα «σπρώχνει» την ομάδα περισσότερο στην επίθεση. Αλλά όπως είπα δεν χρειάζεται να είναι βιαστικός ο Ολυμπιακός.

Ερ: Είσαι αισιόδοξος για το παιχνίδι;

Απ: Και βέβαια είμαι και μπορεί ο Ολυμπιακός να τα καταφέρει να περάσει στην επόμενη φάση. Με υπομονή όλα θα γίνουν. Άλλωστε μη ξεχνάμε υπάρχει και η παράταση και τα πέναλντυ αν χρειαστεί.

Μεγάλη μορφή ο Τζόλε ως ποδοσφαιριστής, μεγάλος άνθρωπος  κι αφού σταμάτησε το ποδόσφαιρο όποιος τον γνωρίσει αισθάνεται τυχερός που μιλά με έναν χαμογελαστό άνθρωπο με αισιοδοξία.
Πέτρο, να είσαι καλά, να πετύχεις ότι κι αν κάνεις και σ ευχαριστούμε για τις μαγικές στιγμές που μας πρόσφερες όλα αυτά τα χρόνια.
Ζαφείρης Σπυριδάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης