ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Κρίστιαν Τσάβες φαίνεται ότι είναι σαν το… γνωστό αναψυκτικό. Πάει με όλες τις μεταγραφικές περιόδους! Ο Αργεντινός μέσος της Μπόκα Τζούνιορς δεν είναι η πρώτη φορά που εμφανίζεται στη… λίστα του Ολυμπιακού, ενώ κάτι ανάλογο είχε συμβεί παλαιότερα και πάλι με τους «ερυθρόλευκους» αλλά και με τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ.

Μπορεί οι Πειραιώτες να έχουν ξεκαθαρίσει ότι πολύ δύσκολα θα προχωρήσουν σε άλλη προσθήκη, πέραν αυτής του Πίνο, ωστόσο το ενδεχόμενο αποχώρησης του Αριέλ Ιμπάγασα για τη Χιμνάσια Χουχούι, ανοίγει ένα μικρό παραθυράκι!

Ο Τσάβες που απασχόλησε έντονα τους Πειραιώτες το περασμένο καλοκαίρι χωρίς όμως να προχωρήσει η υπόθεσή του, ειδοποιήθηκε από τον νέο τεχνικό της Μπόκα, Κάρλος Μπιάνκι ότι δεν υπολογίζεται και ως εκ τούτου θα πρέπει να βρει ομάδα για να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τον παίκτη ενδιαφέρον έχουν δείξει δύο ομάδες από την Αργεντινή, η Ρασίνγκ Κλουμπ και η Κίλμες, με τον παίκτη πάντως να «ψάχνεται» για μια ευκαιρία ν’ αγωνιστεί σε ευρωπαϊκό σύλλογο.

Πάντως ο Ολυμπιακός για να κινηθεί για την απόκτηση μη κοινοτικού -δεν έχει κενή θέση ξένου – θα πρέπει να… ξεφορτωθεί τον Ντιόγο, που ούτως ή άλλως δεν υπολογίζεται και το καλοκαίρι μένει ελεύθερος!

Επιμέλεια: Γιώργος Περράκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης