Συλλήψεις λαθρομεταναστών στην Πάτρα

Συλλήψεις λαθρομεταναστών στην Πάτρα

Συνελήφθη χθες στον επιβατικό σταθμό του νοτίου λιμένα Πατρών από άνδρες της Υπ/νσης Ασφαλείας Πατρών / Τμ. Αλλοδαπών πριν την επιβίβασή του σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό αλλοδαπός, ο οποίος παρείχε άμεση συνέργεια συνοδεύοντας και συνταξιδεύοντας με τρεις (03) αλλοδαπούς που κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα, με αποτέλεσμα την σύλληψή τους επίσης.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, που διενεργεί τις προανακρίσεις κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκαν τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.

Επίσης, συνελήφθησαν,  στην πύλη ελέγχου του νέου λιμένα Πατρών, από προσωπικό του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής, 59χρονος αλλοδαπός οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος, διότι διαπιστώθηκε ότι μετέφερε δύο (02) αλλοδαπούς, επιμελώς κρυμμένους στον αποθηκευτικό χώρο (πορτ-παγκάζ) του ανωτέρω οχήματος, χωρίς ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, ενώ κατασχέθηκε το ανωτέρω όχημα.

 

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 4 Ιανουαρίου 2013, 08:33


Εκτύπωση
Αποστολή
Μέγεθος κειμένου: A A A
Αρχική σελίδα