Χριστούγεννα στο Θαλασσόκοσμο!!!

Χριστούγεννα στο Θαλασσόκοσμο!!!

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 6 Δεκεμβρίου 2013, 12:57

                Έρχονται μέρες γιορτινές και ο αγαπημένος σας Θαλασσόκοσμος  φόρεσε τα «καλά» του. Η παρέα του Ενυδρείου με την εορταστική της διάθεση σας περιμένει για να χαρίσει χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους με μια σειρά από Χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες για όλα τα γούστα!!!

                Θα τραγουδήσουμε παρέα τα κάλαντα, θα χορέψουμε σε χαρούμενους ρυθμούς, θα διαβάσουμε παραμύθια, θα παίξουμε και θα ζωγραφίσουμε σε μια ατμόσφαιρα γεμάτη κέφι και χαρά. Ο Άγιος Βασίλης θα επισκεφτεί και φέτος το χώρο μας βουτώντας παρέα με μία όμορφη γοργόνα και θα χαρίσουν δώρα και λιχουδιές στα θαλάσσια ζώα μας.

                Φορέστε την καλύτερή σας διάθεση και ξεκινάμε!!! Από το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 07&08 και για όλα τα Σαββατοκύριακα του Δεκέμβρη διασκεδάστε με τις εκδηλώσεις μας. Από τις 23 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιούνται καθημερινά πλέον οι δραστηριότητες μας μέχρι και την λήξη των εορτών.

                Δωρίστε στον εαυτό σας και τους φίλους σας την κάρτα μέλους του Ενυδρείου. Πληρώνοντας μία φορά την αξία της κάρτας έχετε την δυνατότητα να επισκέπτεστε το χώρο μας για έναν ολόκληρο χρόνο εντελώς ΔΩΡΕΑΝ και ως εκ τούτου να παραβρεθείτε σε όλες μας τις εορταστικές εκδηλώσεις.

               

                Την ημέρα των Θεοφανείων «κλείνει» ο κύκλος των εκδηλώσεων με τον Αγιασμό των υδάτων, όπως γίνεται κάθε χρόνο, πετώντας το σταυρό σε μια απ τις δεξαμενές του Ενυδρείου.

 

 

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 6 Δεκεμβρίου 2013, 15:30


Εκτύπωση
Αποστολή
Μέγεθος κειμένου: A A A
Αρχική σελίδα