Μία υπόσχεση που είχαν δώσει στον Οικουμενικό Πατριάρχη, κ. Βαρθολομαίο, θα κρατήσουν σήμερα οι νέοι πρωταθλητές της Ευρωλίγκα.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού θα επισκεφθούν το Πατριαρχείο το μεσημέρι στην Κωνσταντινούπολη, έχοντας μαζί τους και το βαρύτιμο τρόπαιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρά την τεράστια κούραση από την υπερπροσπάθεια για την κατάκτηση της κορυφής και το ξενύχτι στο γνωστό νυχτερινό κέντρο «Reina» μέχρι τις 06.00 τα ξημερώματα, η αποστολή του Ολυμπιακού δεν μπορούσε παρά να ικανοποιήσει την επιθυμία του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου, την οποία τους εξέφρασε στα αποδυτήρια ο ίδιος ο πατέρας των ιδιοκτητών της ΚΑΕ, Παναγιώτη και Γιώργου.

Τον περασμένο Οκτώβριο, όταν σύσσωμη η ομάδα των «ερυθρόλευκων» είχε επισκεφθεί το Πατριαρχείο, είχαν υποσχεθεί στον κ. Βαρθολομαίο πως την επόμενη φορά που ο Ολυμπιακός θα βρισκόταν στην Πόλη θα επαναλάμβανε την επίσκεψή του.

Από την περασμένη Τετάρτη, όμως, όταν η «ερυθρόλευκη» αποστολή προσγειώθηκε στην Κωνσταντινούπολη, οι παίκτες του Ντούσαν Ίβκοβιτς είχαν στο μυαλό τους μόνο ένα πράγμα: αρχικά τον ημιτελικό με την Μπαρτσελόνα και εν συνεχεία τον τελικό με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ναός του Αγίου Γεωργίου στο Πατριαρχείο έχει επισκευαστεί με έξοδα του αείμνηστου Παναγιώτη Αγγελόπουλου και της οικογένειας. Στο Πατριαρχείο υπάρχει η προτομή και φωτογραφία του Παναγιώτη Αγγελόπουλου, του παππού του νυν προέδρου της ΚΑΕ.

Από το Πατριαρχείο η αποστολή θα μεταβεί στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης «Κεμάλ Ατατούρκ», με την απογείωση του τσάρτερ που θα μεταφέρει πίσω στην Αθήνα τους πρωταθλητές Ευρωλίγκας να είναι προγραμματισμένη για τις 16.00 (ώρα άφιξης 17.15).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης