«Πλημμύρισε» χαμόγελα το Σινεάκ

«Πλημμύρισε» χαμόγελα το Σινεάκ

Με παιδικά χαμόγελα πλημμύρισε ο κινηματογράφος «Σινεάκ», κατά τη σημερινή εορταστική εκδήλωση για τα παιδιά των εργαζομένων του Δήμου Πειραιά, η οποία πραγματοποιήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, με πρωτοβουλία του Δημάρχου κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου και των έξι Σωματείων εργαζομένων στο Δήμο.
Στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, τόνισε μεταξύ άλλων:
 «Χρόνια πολλά παιδιά. Θέλω να πω στα παιδιά ένα μεγάλο ευχαριστώ για την προσφορά των γονιών τους που εργάζονται στο Δήμο. Να είστε υπερήφανοι για τους γονείς σας, είτε είναι η μητέρα σας είτε είναι ο πατέρας σας. Εκτός από καλή μαμά και καλός μπαμπάς, είναι και πάρα πολύ καλοί Πειραιώτες. Εργάζονται ουσιαστικά πάλι για τα παιδιά τους. Γιατί χρωστάμε στα παιδιά του Πειραιά, να κάνουμε την πόλη μας καθαρότερη και ομορφότερη.
Θέλω να συγχαρώ τα Προεδρεία των έξι Σωματείων.
Να ευχαριστήσω και τον Οργανισμό Λιμένος Πειραιώς που χορήγησε την επιταγή που έχει αντίκρισμα 80 ευρώ που θα πάρει το κάθε παιδί για να πάει ή σε κατάστημα με αθλητικά ρούχα ή σε παιχνίδια, για να πάρει αυτό που προτιμά. Κάτι είναι και αυτό, στις ώρες και στις ημέρες της καταχνιάς και των στερήσεων.
Σε κάθε περίπτωση, αυτή η εκδήλωση αποτελεί θεσμό. Ακόμη και αν δεν συμφωνούν –που θα συμφωνούν τα Προεδρεία- θα το κάνει ο Δήμος με δική του πρωτοβουλία και όποιο Σωματείο δεν θέλει, δεν θα έρχεται.
Όλοι μαζί προσπαθούμε για το καλύτερο. Ο Δήμαρχος δεν είναι μόνος του. Έχει ένα πάρα πολύ καλό επιτελείο συνεργατών αντιδημάρχων, δημοτικών συμβούλων, καλή αντιπολίτευση, συμμάχους τους εργαζόμενους και τους δημότες. Άρα, αν μου πείτε με ποιον τίτλο θα σας προσφωνήσω, θα σας πω «συμμαχήτριες» και «συμμαχητές». Είμαστε συμμαχητές για να ξαναδώσουμε τη λάμψη που χρωστάμε στον Πειραιά.
Όλοι μαζί θα πάμε τον Πειραιά ακόμη ψηλότερα.
Σε κάθε περίπτωση, είμαστε η έδρα της Εμπορικής Ναυτιλίας και του Πολιτισμού. Σε λίγες εβδομάδες επαναλειτουργεί το Δημοτικό μας Θέατρο.
Ζήτω ο Πειραιάς. Ζήτω τα παιδιά του Πειραιά».

Στη συνέχεια, οι Πρόεδροι των Σωματείων εργαζομένων, ευχήθηκαν σε όλες και όλους για τη νέα χρονιά, τονίζοντας ότι πρέπει να υπάρχει αλληλεγγύη και αγάπη. Επίσης, ευχήθηκαν στον κ. Μιχαλολιάκο, η πορεία που έχει καθορίσει με τη διαθεσιμότητα και με τα δύο εντέλλεσθε, να τη συνεχίσει και να είναι- όπως πάντα- δίπλα στους εργαζόμενους.
Η Φιλαρμονική του Δήμου Πειραιά ψυχαγώγησε μικρούς και μεγάλους.
Αμέσως μετά, ο Δήμαρχος έκοψε την πατροπαράδοτη βασιλόπιττα και στη συνέχεια μικροί και μεγάλοι παρακολούθησαν ταινία κινουμένων σχεδίων.
Στην εκδήλωση παρέστησαν: Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Π. Κουβάτσος, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Αν. Κάρλες, Ε. Σαρρή, Στ. Κωνσταντούζος, Π. Ρέππας, Γρ. Καψοκόλης, Ι. Μελάς, η Πρόεδρος της ΚΟ.Δ.Ε.Π. κα. Π. Καλαγιά, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ι. Δανιήλ και ο Ιωσ. Βουράκης.

 

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 4 Ιανουαρίου 2013, 09:16


Εκτύπωση
Αποστολή
Μέγεθος κειμένου: A A A
Αρχική σελίδα