Προβλήματα αντιμετώπισε νωρίς το πρωί κατά τον απόπλου του από το λιμένα Φανερωμένης Σαλαμίνας για την εκτέλεση προγραμματισμένου δρομολογίου, το Ε/Γ-Ο/Γ «Αμφιτρίτη» Ν.Π. 8038 καθώς λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και του περιορισμένου χώρου  προσαιγιάλωσε προσωρινά στον αμμώδη βυθό.

Το πλοίο αποκολλήθηκε με ίδια μέσα και από τη Λιμενική Αρχή Σαλαμίνας απαγορεύτηκε ο απόπλους του μέχρι νεοτέρων οδηγιών από την Επιθεώρηση Εμπορικών Πλοίων του υπουργείου Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας χωρίς ωστόσο να σημειωθεί τραυματισμός ή ρύπανση του θαλασσίου περιβάλλοντος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αδυναμία προσέγγισης στο λιμάνι των Σπετσών λόγω κακών καιρικών συνθηκών δήλωσε το πρωί και ο πλοίαρχος του Ε/Γ-Υ/Γ-F/D 17 Ν.Π. 11483, ενημερώνοντας την τοπική Λιμενική Αρχή ότι θα συνέχιζε το προγραμματισμένο δρομολόγιό του για Ερμιόνη. Στις Σπέτσες  ανέμεναν προς επιβίβαση 25 επιβάτες οι οποίοι επρόκειτο να προωθηθούν στους προορισμούς του με μέριμνα της εταιρείας  ενώ στο flying dolphin δεν επέβαιναν επιβάτες προς αποβίβαση.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης