Στις εκθέσεις των επίσημων αντιπροσώπων της VW βρίσκεται η «περιπετειώδης» έκδοση του λιλιπούτειου μοντέλου της μάρκας, με τις τιμές να ξεκινούν από 12.390 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του οφέλους της απόσυρσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο cross up! ξεχωρίζει για τα προστατευτικά πλαστικά περιμετρικά του αμαξώματος, τις ράγες οροφής, τις ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών, τους προβολείς ομίχλης και τη μεγαλύτερη απόσταση του αυτοκινήτου από το έδαφος.

Στην καμπίνα τα καθίσματα είναι ανασχεδιασμένα, το τιμόνι είναι δερμάτινο και το ταμπλό είναι επενδυμένο με λάκα σε διάφορους χρωματισμούς. Οι χώροι είναι στα ίδια επίπεδα με αυτούς του απλού up!, με τον βασικό εξοπλισμό να περιλαμβάνει σύστημα ευστάθειας ESP, κλιματισμό, ζάντες 16 ιντσών, ράδιο-cd με έξι ηχεία, ηλεκτρικά παράθυρα και καθρέπτες, καθίσματα σχεδίασης cross και πολλά ακόμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προαιρετικά, το αυτοκίνητο μπορεί να εξοπλιστεί με το σύστημα πολυμέσων «maps + more (με πλοήγηση, Bluetooth, υπολογιστή ταξιδίου, Think Blue Trainer, SD card)» και το σύστημα αυτόματης πέδησης «City Emergency Brake». Το πρώτο κοστίζει 340 ευρώ και το δεύτερο 240€.

Το cross up! είναι διαθέσιμο σε πεντάθυρο αμάξωμα και κάτω από το καπό βρίσκεται ο 1.000άρης βενζινοκινητήρας των 75 ίππων.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης