Το να έχεις στην κατοχή σου μία μοτοσικλέτα της Ducati σίγουρα σε κάνει να νοιώθεις ξεχωριστός. Ωστόσο, δεν είναι λίγοι αυτοί που ενώ διαθέτουν τα… άλογα και το μηχάνημα δεν είναι σε θέση να οδηγήσουν με το σωστό τρόπο την μοτοσικλέτα τους. Εδώ έρχεται να παρέμβει η εισαγωγική εταιρεία των μοτοσικλετών Ducati η οποία διοργανώνει σε συνεργασία με τη σχολή ασφαλούς οδήγησης του Θανάση Χούντρα “Riding School” ημερίδες ασφαλούς οδήγησης μοτοσικλέτας.

Αυτές μπορούν να τις παρακολουθήσουν παλαιοί  και νέοι οδηγοί με σκοπό να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους, να οδηγούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την Ducati τους αλλά και να απολαμβάνουν με ασφάλεια την οδήγηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πιο συγκεκριμένα η Kosmocar – Ducati Athens προσφέρει  το Ducati Riders Academy – DRA στους κατόχους Ducati σε προνομιακές τιμές που ξεκινούν από την δωρεάν παροχή σε νέους ιδιοκτήτες, τιμή 90 ευρώ για τους υπάρχοντες ιδιοκτήτες Ducati και τιμή 60 ευρώ  στα μέλη του DOC (η τιμή της συγκεκριμένης παροχής είναι 160 ευρώ).
Το πρόγραμμα των ημερίδων του DRA περιλαμβάνει 8 ημερίδες – εκ των οποίων οι 2  έχουν ήδη πραγματοποιηθεί  με μεγάλη επιτυχία — στις παρακάτω ημερομηνίες για το 2014:

30 Μαρτίου
13 Απριλίου
4 Μαΐου
1 Ιουνίου
13 Ιουλίου
14 Σεπτεμβρίου
12 Οκτωβρίου
15 Νοεμβρίου

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: 22950 26270 και 6941 633040

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης