Όταν διαθέτεις χρήματα, είναι γνωστό ότι μπορείς να κάνεις και να αγοράσεις τα πάντα. Ο Cheerag Arya από το Ντουμπάι απευθύνθηκε στη Ferrari και της παρήγγειλε να κατασκευάσει ένα και μόνο αυτοκίνητο, αποκλειστικά για εκείνον!

Η ιταλική φίρμα, φυσικά, έκανε δεκτό το αίτημά του, αφού είναι ένας από τους καλύτερους πελάτες της. Το αυτοκίνητο θα είναι κατηγορίας hyper-car και θα βασίζεται στην 599 GTO. Η Ferrari παρουσίασε στον ζάπλουτο Σαουδάραβα 12 σχέδια και στη συνέχεια επιλέχθηκε το τελικό, το οποίο και παρουσιάστηκε σε ψηφιακή μορφή από την εταιρεία στην επίσημη ιστοσελίδα της. Η παράδοση του μοντέλου αναμένεται το 2013, με την τιμή του, αν και άγνωστη, να υπολογίζεται σε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Arya είναι συλλέκτης αυτοκινήτων και ειδικά της Ferrari. Έχει στο γκαράζ του συνολικά οκτώ μοντέλα της ιταλικής φίρμας, μεταξύ των οποίων μία 599 GTO, μία 599XX, μία Enzo, μία 575Μ Maranello, μία F40 και μία Daytona.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Δείτε εδώ τον Σαουδάραβα να ποζάρει δίπλα σε κάποια από τα αυτοκίνητά του, αλλά και το νέο μοντέλο που έχει παραγγείλει σε ψηφιακή μορφή

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης